МЕДИЈИ ЈАВЉАЈУ: ПРЕСУДА КОЈА ЈЕ ПРЕСЕДАН У СВЕТУ

MEDIJI JAVLJAJU: PRESUDA KOJA JE PRESEDAN U SVETU

13 januara 2021

Iako je Svetska zdravstvena organizacija potvrdila da je virus korona životinjskog porekla, teorije zavere o kovidu 19 kao veštačkoj tvorevini još kruže. U Peruu je u toku istraga jer je sud obrazložio odugovlačenje jednog krivičnog postupka pandemijom navodeći da je za nju odgovorna „kriminalna elita koja dominira svetom“.Vrhovni sud peruanskog regiona Ika istražuje presudu lokalnog suda kojom je obuhvaćena tvrdnja da su kreatori virusa korona mađarsko-američki filantrop Džordž Soroš, porodica Rokfeler i suosnivač Majkrosofta Bil Gejts.

„Naložili smo preliminarnu istragu pred glavnim sudijama krivičnog žalbenog veća Činča i Piska kako bismo pribavili dokaze koji će pomoći u utvrđivanju prisustva ili odsustva navodnih prekršaja“, navedeno je na Fejsbuk nalogu Vrhovnog suda u Iki.

RIstraga je pokrenuta zbog presude suda u Činči od 21. decembra 2020. godine kojom se potvrđuje odluka o opravdanju zahteva za produženje pritvora protiv optuženog. Sudije u procesu bili su Tito Gvido Galjegos, Luis Alberto Legija Loajasa i Toni Džangaraj Segura.

Deo teksta zaključka objavio je advokat za krivičnu odbranu Migel Perez Arojo na svom Fejsbuku.

Prema jednoj od ideja zaključka, kovid 19 je izum „svetskih kriminalnih elita“ (novi svetski poredak) koji čine milijarderi kao što su Bil Gejts, Džordž Soroš, porodica Rokfeler i drugi.

„Krivični proces bio je paralizovan zbog pandemije kovida 19 koju su stvorile kriminalne elite koje dominiraju svetom. Ona je paralizovala aktivnosti u gotovo svim zemljama… Na taj način nijedna svetska vlada, fizička i pravna lica ili odbrana optuženih ne mogu da tvrde da ova pandemija ima svojstvo ‘predvidljivosti’, sa izuzetkom stvaralaca novog svetskog poretka, kao što su Bil Gejts, Soroš, Rokfeler i drugi, koji su njome upravljali i nastavljaju da upravljaju u uslovima krajnje tajnosti u svom okruženju i globalnim korporacijama, čiji je cilj projekat 2030“, ističe se u zaključku suda, prenose lokalni mediji.

Pri tom, obrazloženje ove izjave suda dato je u okviru procesa za jedan slučaj silovanja za koje je optužen lokalni napadač kojem je produžen istražni pritvor uz već pomenuto obrazloženje.

Odbrana optuženog za silovanje već je podnela zahtev za ukidanje ove naredbe. Prema rečima advokata Rense Rijege, umesto suštinskih argumenata u zaključku se koriste spekulativne tvrdnje.

KOMENTARI8 komentara

 1. padre says:

  Te svetske organizacije svašta utvrđuju!Utvrđuju u tom smislu, da utvrde ono, što su jim naredili!

 2. test01 says:

  i nikome nista... to su svetski zlocinci, gori od Hitlera ali evo uspeli su cak i da laziraju izbore u USA bez posledica. Sta je drugo ocekivati ???

 3. I Love Jesus says:

  Koment? Ni koment. Sve je davno poznato, jedino još da se spašavamo od ovog pokvarenog sveta verom u delo Oca našeg nebeskog koje je učinio kroz Sina svog jedinog od Oca rođenog Isusa Hrista.

  • test01 says:

   Cuvaj se - pa ce te i Bog cuvati ! Znaci treba i malo ovozemaljske akcije od naroda da se oslobodimo ovog zla, nije dovoljno samo ocekivati pomoc "odozgo"...

  • Nikoletina says:

   Pa na taj su način počeli sa kreacijom mišljenja i božjom kaznom držali narod u pokornosti

 4. M says:

  Navodno se pouzdano zna da je virus Corona-Covid-19,umjetno napravljen-sklepan u Francuskoj,u Pariškom biolaboratoriju,odnosno i njihovim podružnicama u Wuhanu,odakle je"pobjegao"!Tko stoji vlasnički iza tih biolaboratorija,nije rečeno,kao ni s kim je u tome surađivao!Ali,bitnije je od toga da taj virus nije prirodan nego umjetno stvoren,i da je iz biolaboratorija"pobjegao"ili namjerno stvoren,kao i da ima još takvih virusa,pa i onih puno opasnijih,i da se mogu širiti ne samo osobnim kontaktom,nego i na druge načine,npr.zaprašivanjem iz zraka!

  • test01 says:

   Francuski Nobelovac kaze da je virus napravljen u Francuskoj ali sam nasao u mnogo izvora da je to radjeno u USA a posle su razvoj prebacili u Wuhan - vlasnici su Kill Bill - Soros and company, Inace Kina je takodje pod sapom globalista, pa oni su prebacili industriju u Kinu...

 5. M says:

  ...ispravak,...Namjerno pušten!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *