МЕДИЈИ ЈАВЉАЈУ: Ухапшени мигранти који су злостављали девојку у кампу

MEDIJI JAVLJAJU: Uhapšeni migranti koji su zlostavljali devojku u kampu

25 decembra 2020

Migranti koji su juče izazvali incident u Bogovođi kod Lajkovca kada su terali devojku da ljudi prostirku za klanjanje uhapšeni su danas.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su osumnjičene migrante nasilnike, i oni će uz krivičnu prijavu biti predati tužiocu, prenose mediji.Podsetimo, na društvenim mrežama kruži skandalozan snimak iz migrantskog kampa u Bogovađi kod Lajkovca, na kom se vide migranati kako vandalističkim urlicima primoravaju radnicu kampa, koja je slučajno nagazila prostirku za molitvu, da je poljubi i na taj način se izvini svima.

Naime, jedan od migranata koji se pripremao za molitvu izašao je u hodnik u kom je pružio prostirku. U tom trenutku je kroz uzani hodnik pokušala da prođe i devojka zaposlena u Komesarijatu i kako nije bilo mesta, radnica je slučajno nagazila na nju, kako bi došla do drugih soba.

​Nastao je opšti haos. Migranti su organizovali pobunu, izbezumljenu ženu opkolili, te se dovodi u pitanje šta bi bilo da u međuvremenu nije naišlo obezbeđenje kao i kolega iz komeserijata koji su uspeli da rulju izvuku napolje.

KOMENTARI3 komentara

 1. Zorana says:

  Kad hocete NATO namesnika ucica. Ovo je to. Policija koja ih je uvodila u zemlju, sad ih uhpasi i odmah pusti. Eto vam srbijanci.

 2. Ivana says:

  Kako su samo fino urlali alahu egber u okupiranoj i poniženoj Srbiji, od kad nas Vučić vodi nikad više poniženja. Dali će sad islamista poljubiti pravoslavni krst i prekrstiti se po našim običajima ili će se jasno potvrditi da smo s Vučićem dno dna.

  • uddu says:

   Već se potvrdilo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *