МЕДИЈИ НАЈАВЉУЈУ: Нешто паклено се спрема у Аустрији

МЕДИЈИ НАЈАВЉУЈУ: Нешто паклено се спрема у Аустрији

3 јануара 2021

Такозвани антикоронаши у Аустрији, који шире теорије завере и све чешће одржавају илегалне демонстрације, све су спремнији и на насиље, тврде аустријски медији.На телеграм групама теоретичари завере се поигравају све више насилним фантазијама напада на политичаре или државне установе, пишу аустријски медији.

Они, како пишу преко својих телеграм група, желе да покрену „револуцију“, али би волели и да виде како гори седиште аустријског канцелара.

Да насилничке фантазије брзо могу постати реалност показује и напад Молотовљевим коктелом у октобру на Роберт Кох институт у суседној Немачкој, подсећају медији.

KOMENTARI10 коментара

 1. persida says:

  Podrska svima koji ne zele da zive u zatvoru. Udri bagru koja je citavom covecanstvu nametnula robijaske uslove zivota.

 2. Mile says:

  Ovo je mnogo dobra vest. I u Srbiji treba pokrenuti ovakve akcije sto pre.

 3. uddu says:

  Austrijanci,vi koji ispravno razmišljate,svim srcem smo uz vas !

 4. Svevid says:

  Pozivamo austrijske vlasti da ne primenjuju preteranu silu prema borcima za slobodu!

 5. Svevid says:

  Pozivamo austrijske vlasti da ne primenjuju preteranu silu prema borcima za slobodu!

 6. I Love Jesus says:

  Једна мала исправка: Не ради се о завери као теорији, већ о завери која је у пракси наших живота. Било је и храбрих американаца који су излазили и то са личним тешким и лакшим наоружањем пре избора због полицијских часова, Трамп им је обећао да ће укинути корону и то му је ваљда био крај и губитак избора. Сада ето имамо храбре Аустријанце, и ко зна где се овај овакав пламен повремено јавља а ми о томе ни појама немамо, можда у Италији или свуда негде по свету, али ми то не можемо нити да сазнамо јер не постоји власт која није уплетена у ово стање, буквално вештачки одржавају корону у животу и тако врше пресију на човечанство. Они то раде из више планских разлога, један је ради екологије, јер планета пропаде еколошки од људи а били губавац зна да човек за живота остави 50 гона свог угљеног отиска па пута седам милијарди људи. Други разлог је потреба да се људи на свету ефикасније контролишу и по претходној ставци елиминишу. Богати желе за себе овде Ново и златно доба, и управо стварају услове да би они сами ту боље живели и уживали без трзавица од сиромашних и од загађења. Међутим они јадни не знају да и сам Бог има свој план за ову земљу, Он рецимо жели свако људско биће да спаси кроз веру у дело које је Он учинио посланством Свог Сина јединца, да чак и онај који погине у овом преврату има живот вечни. Као што је и Његов Син васкрсао за вечност тако ће у општем васкрсењу сва поколења устати и стати пред суд Божији да свако од нас добије плату по делима својим, а који се оправдаше вером и делом Сина Његовог живеће у сву вечност.

 7. Kujsibrepati says:

  Pet piona koja treba eliminisati Bil Gejts, Voren Bafet, Dzordz Soros, Dzef Bezos, Ilon Mask .... sah-mat ....

  • I Love Jesus says:

   Али на првом месту је Кнез Таме који влада овим светом из ваздуха кроз синове непокорности Богу. Онда то и хоће бити мат за Сотону и биће свезан на хиљаду година да би опет био пуштен на кратко у коначном обрачуну. Рекла је тако Божија реч а тако ће и бити.

  • I Love Jesus says:

   П.С. Јер као што и јеси казао они су ипак само пиони, најбогатији да, али пиони.

 8. Pingback: MEDIJI NAJAVLJUJU: Nešto pakleno se sprema u Austriji -

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u