МЕЂУНАРОДНИ СКАНДАЛ! У Чачку ухапшени ПОЉСКИ ШПИЈУНИ

MEĐUNARODNI SKANDAL! U Čačku uhapšeni POLJSKI ŠPIJUNI

15 maja 2022

PRIPADNICI čačanske policije priveli su danas dvojicu poljskih državljana jer su neovlašćeno pristupili fabrici oružja „Sloboda“ i osnovano se sumnja da je reč o špijunima – saznaju „Novosti“!Prema našim informacijama, J. L. (26) i K. J. (42) snimali su prilazne puteve i fotografisali poznatu kompaniju, koja je jedna od najvažnijih u lancu domaće namenske industrije. Kada su pripadnici službe obezbeđenja krenuli da im prilaze, počeli su da beže ali su sustignuti i zadržani u prostorijama fabrike do dolaska policije.

Utvrđeno je da su u Čačak došli još 8. maja, a u mobilnim telefonima su im pronađeni snimci prilaznih puteva kompaniji „Sloboda“ AD, ali i dve fotografije unutrašnjosti ovog vojnog objekta. Kako prenose naši izvori iz istrage, oni su se nevešto branili da su fotografisali prirodu i da nisu znali da je reč o vojnoj fabrici. Određeno im je zadržavanje od 48 sati, a istraga je u toku.

Inače, ako se utvrdi da je reč o poljskim agentima, to bi bio nastavak specijalnog rata koji pojedini krugovi u Varšavi vode protiv naše zemlje. Podsetimo, srpske obaveštajne službe su utvrdile da su iz ove države stizali mejlovi u kojima je navođeno da se u avionima Er Srbije na letovima za Moskvu nalaze podmetnute bombe. Uprkos saznanjima naše strane, Poljaci nisu ni prstom mrdnuli da se istraže ove sabotaže zbog kojih je nacionalni aviorevoznik trpeo veliku materijalnu štetu.

KOMENTARI11 komentara

 1. Dejan says:

  Metak iz Slobode I u glavu,da I oetalima ne bi Palo na pamet da spijuniraju

 2. Milutin says:

  Samo fašizam može da pokrene narode Zapada da se bore za interese svojih izrabljivača. Fašizam je ideologija koja pokreće najmračnije delove čovekove podsvesti. One se teško pokreću ali, kad se pokrenu, sa njima se lako upravlja. Kao što je bilo u Nemačkoj pre II svetskog rata, prethodila joj je duboka kriza. Takva kriza je izazvana danas dirigovano pandemijom. Izazvan je STRAH kojim se među stanovnicima Zapada pokreće novi STRAH, 100-godišnje zastrašivanje sa Baba Rogom - Rusijom. Zemlje bivšeg Istočnog Bloka su najpogodnije za manipulaciju u tom pogledu. A Poljska neprimereno prednjači u tome. A srozavanje životnog standarda Zapadnih zemalja je lakmus papir za utvrđivanje uspešnosti poništavanja svih ljudskih vrednosti kojim su se do skora rukovodili. Građani Zapada prihvataju svoje osiromašenje u zamenu za video-igricu uživo. Sredstva koja se mogu iskoristiti za ekonomsku stabilizaciju svojih zemalja troše se na "kupovinu novih sadržaja" Ukrajinske video-igricu ratovanja. A kad se bude otvorio novi"nivo igrice", biće kasno. "1984, drugi deo".

 3. rodja says:

  "Inače, ako se utvrdi da je reč o poljskim agentima, to bi bio nastavak specijalnog rata koji pojedini krugovi u Varšavi vode protiv naše zemlje..." utvrdiće, ali sumnjam da će na kraju ispasti da su to poljski drzavljani koji rade za FSB i Rusiju. slicno sa vojnim ataseom-"spijunom" ruske ambasade, slučaj pojeo vuk magarca. a motiv? osnov za uvodjenje sankcija Rusiji!

 4. Pendrek says:

  AV ce ih odmah otpustiti jel se radi o nekim slucajnim turistima.

 5. da da says:

  Sve su oni to imali na google maps,nisu trebali dolaziti i snimati pred licima obezbeđenja,najverovatnije da se ovo nije desilo jer to je ispod svakog praga inteligencije.Ovakve priče služe za zamajavanje naivnog naroda.Nato pakt ima uvid u sve 'srpske' fabrike namenske industrije iz razloga jer je prisutan tamo i upravlja tim fabrikama i isporučuje Ukrajini mine,granate,municiju za rat protiv bratske Rusije.

 6. Možda ne savim povezana ali ipak i " poljska " tema says:

  Crnogorska "nova slova " su preko ukrajinskog u suštini poljskog eksperta iz Lavova ( jednog od 3 člana takve avangardne " opismenjavajuće komisije" pri čemu su ostala dva iz Crne Gore i Hrvatske ) direktno preuzeta iz poljskog viševekovnog pisma . i jezika Ona se izgovaraju na isti način kako se to čini u jednom od crnogorskih lokalnih govora kojih nema previše ali po nečijem mišljenju ni dovonjno da se ne bi i na taj način napravio knjučni otklon od srpskog jezika uvođenjem 32 slova .Možda Poljska kao država sa tim nema ništa iako je nesporan njen fundament u univerzitetu koji se nalazi u ukrajinskom Lavovu ali da smo mi svojevremeno kao društvo prespavali ovaj i ne samo ovaj "marifetluk " jasno je kao dan .Ispada da su CG ljudi bez tih slova bili nedovonjno pismeni a da su tek od tada "svoji na svome " .Na žalost ovakva sagledavanja takvih događaja nemaju naročituj prođu pa svojevremeno ni od najviših ustanova iz pblasti nauke i umetnosti na tzv "Zapadnom Balkanu " .

 7. Karital says:

  Poslati ih Putinu na noge, jer Vuci nista uraditi nece.

  • persida says:

   Vucko siri bratstvo i jedinstvo.

 8. milanm says:

  Lepo, lepo braća Sloveni nemaju predrasude tko je tko ili što je što, izuzev kolika je mužda samo lova, ili, dovoljno im je počesto da ih USrA-nci poglade po dupetu i eto seksualnog zadovoljstva.....svršavaju.

  • milanm says:

   Jes' da su lopatari ali, jbg kažu da su sloveni.

 9. Srbski Vitez says:

  Sad ih propisno treba ispendrečiti po debelom mesu i ima da pevaju i ono što znaju kao i ono što ne znaju! Ako zapnu u pevanju pomoći im specijalnim zahvatom koji je svojevremeno patentirala UDBA a koji je poznat pod nazivom "zavrtanje jaja"!I to ima da pevaju u duetu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *