МЕЂУНАРОДНИ СКАНДАЛ! Украјинци маскирани као ОЕБС убијају по Донбасу! ОЕБС се прави луд

MEĐUNARODNI SKANDAL! Ukrajinci maskirani kao OEBS ubijaju po Donbasu! OEBS se pravi lud

4 februara 2017

csm_oebs_ria_840b0d3a0f

Ukrajinske obaveštajne službe koriste vozila sa oznakom OEBSA da bi ušle na teritoriju Donbasa.

Ministar državne bezbednosti LNR Leonid Pasečnik izjavio je da ukrajinske obaveštajne službe ulaze u Donbas u automobilima sa oznakom OEBS-a.

“Primetili smo činjenicu da pripadnici Oružanih snaga Ukrajine (OSU) imaju savršene kopije vozila posmatračke misije OEBS i njihove brendirane uniforme“, izjavio je Pasečnik, prenosi “Luganskinformcentr“.

On je dodao da je prvi zamenik šefa posmatračke misije OEBS-a Aleksandar Hug informisan “automobilima klonovima“ o ovim činjenicama, i da je obećao da će pokrenuti istragu.

Pasečnik je naglasio da pripadnici OSU mogu da iskoriste simbole međunarodne organizacije za provokacije međunarodnog karaktera.

Pravda

KOMENTARI9 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Sve je ovo viđeno na okupiranim teritorijama. Ne razumem da Rusi ništa nisu naučili iz našeg iskustva ili nam ni oni ne veruju.

 2. Wyoming says:

  I sad bi ja trebao zaliti glupe Ruse. Trazili su OEBS pa im eto.

 3. N.N says:

  napred braco Ukrajinci! Do isterivanja okupatora smrdljivih rusa i povratak Krima,Donbasa i Luganska Ukrajini! putine gotov si! Hahaha

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Kilo mozga dvi marke!

 4. Kulak says:

  Ma kakva neutralna posmatračka misija OEBS! Znamo iz iskustva na našim prostorima da su u pitanju špijuni.

 5. Portopranco says:

  Ti takozvani ukrajinci su zapravo izmišljena nacija, stvorili su ih boljševici od Rusa i Poljaka.Godine 1927. u velikom gradu Odesi na obali Crnog Mora koji je tada bio treći po veličini grad u Ruskom Carstvu 51% stanovnika se izjasnilo da su Rusi, 44% da su Jevreji, 2% da su ukrajinci, a 3% ostali. Odesa se po novom nalazi u ukrajini što je smešno jer to nije ni po čemu bilo njihovo.Jedini put za Odesu je povratak u Rusiju.

 6. Kulak says:

  Slažem se da su ukrajinci poluformirana nacija.I ozbiljni nemački teoretičari to tvrde.Boljševici i komunisti su među ostalim stvarima izmišljali i nacije.Problem je samo što Zapad za sada poništava sve što su komunisti napravili ali priznaje granice koje su izmislili komunisti.Te izmišljene nacije i izmišljene granice uskoro će doći na dnevni red.

 7. Dražen Jovan Petrović says:

  Naš čovjek, Srbin,koji je košarkaški trener,radio je prije rata u Donjecku.Kaže mi da su tamošnji ljudi kad bi ih pitao za naciju govorili čas da su Rusi,čas da su ukrajinci.Svi,bez izuzetka u Donjecku govore ruskim jezikom.To sa ukrajinskim identitetom je kaže on,jako čudno,fluidno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *