МЕДВЕДЕВ БЕСАН: „Kопилад, полудебилни потрошни материјал… Они се истребљују“

МЕДВЕДЕВ БЕСАН: „Kопилад, полудебилни потрошни материјал… Они се истребљују“

5 априла 2023

„Боја“ наше опозиције ратује са својим народом, не жели само пораз Русије и њену смрт, већ погубљује и своје сународнике, поручио је бивши руски председник.

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев реаговао је на терористички напад који се догодио у Санкт Петербургу, приликом којег је погинуо познати ратни дописник Владлен Татарски, поручивши да се са терористима не преговара, већ да се они истребљују без патетике.„Тероризам се вратио на наше улице, у наше градове. Маске су пале. Ето, ‘боја’ наше опозиције ратује са својим народом, диже у ваздух и убија. Ова копилад не само да отворено жели пораз Русије и смрт наше отаџбине, већ сада погубљује своје сународнике. На једном састанку, погинуо је ненаоружани новинар, а неколико десетина недужних гледалаца је повређено“, написао је Медведев на Телеграму.

Он је додао да тупоглави извршиоци терористичких напада сада кукају „искористили су ме“, што је вероватно и истина.

„Полудебилни потрошни материјал који користи наша несистемска опозиција имао је срећу да је опстао. Али их ово, наравно, неће спасити од праведне казне. Још горе, до сада су без одмазде остали они главни, који су хранили и финансирали унајмљене убице, који су им диктирали планове. То је наша такозвана непомирљива опозиција, која се већ неколико година бори против сопствене државе уз активну подршку Запада, где се о њој снимају помпезни филмови, награђени пристрасним наградама“, навео је он.

Према његовим речима, сви ови „смрдљиви“ медији, Наваљни, Волков, Пономарјов и остали Ходорковски постали су обични терористи и убице, који слатко уживају у гледању крви руских грађана.

„Са терористима се не преговара. Они се истребљују као бесни пси којима из уста цури отровна пљувачка. Без додатне патетике. Чим се укаже прилика, чак и ако су понекад потребне године. Опраштање и саосећање се не примењују када су у питању они. То је оно представља највишу правду“, закључио је Медведев.

(Б92)

KOMENTARI2 коментара

  1. Miroslav says:

    То се деси кад змију ударате у реп уместо у главу.

  2. rade n says:

    Ima takvih još više u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u