МЕДВЕДЕВ: Мир поводом Украјине биће под условима Русије, а не ЕУ и Америке

MEDVEDEV: Mir povodom Ukrajine biće pod uslovima Rusije, a ne EU i Amerike

20 jula 2022

Autor: Dmitrij MEDVEDEV

NEVEROVATNE stvari se danas dešavaju preko okeana. Uprkos prošlogodišnjem fijasku sa vojnom opremom vrednom 85 milijardi dolara, koju su bacili u Avganistanu, Bela kuća nastavlja da nekontrolisano liferuje oružje režimu u Kijevu koji se nalazi u agoniji.Takva odluka se ne donosi prvi put. A to znači, kako je govorio Majakovski, da je to nekome potrebno.

Kabulsko-kandaharski korupcionaški eksperimenti američke vojske su završeni, ali mutne šeme za prodaju oružja trećim zemljama nisu. One donese mnogo «zeleniša» (dolara).

Uprkos trulom haosu u «Nezaležnoj» (Ukrajini), isporuke «smrtonosnog metala» tamo funkcionišu kao sat. Šta da se radi, Sjedinjenim Državama treba novi Avganistan, u koji se vrtoglavo pretvara sadašnja Ukrajina.

Lopovski krater usisava sve skuplje oružje.

U tajnim isporukama oružja, sa zaobilaženjem svih embarga, obično učestvuje značajan deo vašingtonskog Ce-Ka. Uzgred, «Pospani Džo» još je 80-ih bio član senatskog spoljnopolitičkog odbora. Tako da ima veliko iskustvo u tajnim poslovima na krvi.

Zaključak je jednostavan. Američko oružje koje se sada isporučuje u Malorosiju doći će u ruke raznih zločinaca širom sveta. Tačnije, već se širi uveliko. I to pod «pokroviteljstvom» administracije i obaveštajnih agencija Sjedinjenih Država.

U stvari, Amerika ponovo postaje sponzor međunarodnog terorizma. Ne isključujem da ćemo kasnije zajedno sa odgovornim državama morati da razmotrimo mogućnost stvaranja posebnog mehanizma za istragu ove trule zavere.

A moguće je razmišljati i o formiranju posebnog međunarodnog tela za zaplenu američkih `poklona` koji iskaču sad tamo sad onamo.

Rusija će, uprkos svemu, ostvariti sve postavljene ciljeve.

I biće mir. Pod našim uslovima. A nikako pod uslovima o kojima trube u Evropi i za okeanom politički impotenti koji su se pogubili.

(Fakti)

KOMENTARI6 komentara

 1. Kulak says:

  Medo ZNA posao i gotovo.

 2. Max Baum says:

  Sanjaj Marelo.

 3. Čudoser iz Nazareta says:

  Bravo Dmitrij, to želimo da čujemo i to treba tim bahatim umobolnim fašistima zapadnih naroda reći jasno.

 4. Danilo vladika says:

  Samo ti sanjaj medvede.

 5. Independent says:

  Ovo pismo je poslato iz sibira iz bunkera na dubini od 2 kilometara. Tako je i hitler govorio pred pad rajha, mi cemo nametati uslove mira celom svetu mi imamo tajna super oruzja, samo sto nismo sve neprijatelje unistili.Rusija je propala drzava svi obrazovani su vec pobegli iz tog putin ovog gulaga. Propali su moralno i ekonomski. Slomrusije je blizu i on je neminovan.

 6. V.D. Raka says:

  Ne pakovati Medvedevu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *