МЕДВЕДЕВ НАКОН ОТКРИВАЊА ПЛАНА НАПАДА НА КРИМ: Немци су поново заклети руски непријатељи

МЕДВЕДЕВ НАКОН ОТКРИВАЊА ПЛАНА НАПАДА НА КРИМ: Немци су поново заклети руски непријатељи

1 марта 2024

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев, коментаришући дискусију официра Бундесвера о нападу на Русију, навео је да су се „Немци поново претворили у заклете руске непријатеље“.

„Погледајте колико пажљиво и детаљно Швабе расправљају о нападима на нашу територију ракетама дугог домета, бирају циљеве за гађање и најефикасније начине да нанесу максималну штету нашој отаџбини и нашем народу“, навео је Медведев на Телеграму.С тим у вези, заменик председника Савета безбедности Русије је истакао да је лажна реторика Берлина да не учествује у сукобу, упитавши како да се дипломатски одговори на такве инциденте.

Осим тога, Медведев је цитирао песму „Убиј га!“ Константина Симонова, написану током Великог отаџбинског рата, у којој се позива на борбу против немачких окупатора, оценивши да се о тој теми не може боље рећи од песника.

„И поново је постао актуелан позив из времена Великог отаџбинског рата: смрт немачко-фашистичким окупаторима“, закључио је Медведев.

KOMENTARI3 коментара

  1. Duca says:

    Pa sami ste krivi, trebali ste ne ispuštati DDR, ne pokušavati biti prijatelj sa zlotvorima gde svakako spadaju i ameri, britanci, francuzi. Svaki njihov potez, kako god izgledao treba da u pozadini doprinese krajnjem cilju, uništenju sveta koji nije zapad ili već nije rob zapada, što može da ostane.

  2. Rodja says:

    Švabo ostaje švabo do sudnjeg a dana !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u