МЕДВЕДЕВ: Русија спремна за сукоб са НАТО

MEDVEDEV: Rusija spremna za sukob sa NATO

26 septembra 2023

Postupci zapadnih zemalja primoravaju Rusiju na direktan konflikt sa NATO, koji se zapravo pretvorio u otvoreno fašistički blok poput Hitlerove osovine, samo teritorijalno veći, objavio je zamenik predsednik Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu.

Medvedev podseća na „bratimljenje kanadskih životinja“ na čelu sa premijerom Džastinom Trudoom sa nacistima, aludirajući na to što su u Otavi u kanadskom parlamentu za vreme posete ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog pozvali i Jaroslava Hunku, bivšeg pripadnika zloglasne SS 1. Galicijske divizije, koji se u Drugom svetskom ratu borio na strani nacista.Podsetio je i na isporuke tenkova „abrams“ iz NATO arsenala Ukrajini i na obećanja da će im uskoro poslati i taktičke balističke rakete dugog dometa.

„Čini se da Rusiji ostaje sve manje izbora do direktnog sukoba sa NATO na terenu“, zaključuje Medvedev. Međutim, upozorava da će rezultat biti postignut po mnogo većoj ceni za čovečanstvo nego 1945. godine.

„Spremni smo“, ističe Medvedev.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Trudo je govno koga u Kanadi niko ne voli. Popice patos uskoro.

  2. Kulak says:

    Tako je Medo. Potpisujem ti svaku. Ubij ih!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *