МЕДВЕДЕВ СВЕ ОТКРИО: Ово је услов за крај рата!

МЕДВЕДЕВ СВЕ ОТКРИО: Ово је услов за крај рата!

22 фебруара 2024

РУСИЈИ је потребно да потпуно осигура своје интересе, укључујући стварање „заштитног кордона“ који ће бити одбрана од разних претензија на руске територије, гранатирања, офанзивних операција и тек након тога се може сматрати да су задаци специјалне војне операције у Украјини испуњени, изјавио је заменик председника СБ Русије Дмитриј Медведев.

– Неопходно је да потпуно обезбедимо наше интересе. Шта то значи? Као прво – потребно је испунити задатке СВО, о којима је говорио руски председник Владимир Путин. Као друго – треба створити неопходан заштитни кордон који ће штитити од свих претензија на наше територије: не само од гранатирања, већ и од активних офанзивних операција. Само у том случају биће могуће потврдити да су задаци испуњени“, нагласио је Медведев.Званичник је, поред тога, у интервјуу руским медијима нагласио да је заузимање Авдејевке био тежак задатак, иако су украјинске снаге више година тамо стварале упориште, али руска војска се са тим одлично изборила.

Медведев је нагласио да је заузимање Авдејевке такође велики успех и да су сви који су учествовали у тој операцији хероји.

Он је додао да о томе треба отворено говорити.

Подсећамо, Авдејевка се налази у ДНР, северно од Доњецка. Украјинске Оружане снаге претвориле су град у моћно утврђено подручје. Министарство одбране Русије саопштило је 17. фебруара да је руска војска у потпуности преузела контролу над градом Авдејевка у ДНР. Председник Русије Владимир Путин честитао је руским војницима на успеху и важној победи.

KOMENTARI5 коментара

 1. mamlaz says:

  NATO je u potpunosti uspio. Drobi SSSR iznutra.Srce SSSR se razara.gine mladost slovena a ne germana , latina i vikinga. Svece sami poravnati sa zemljom. Oporavak uz DOLAR KREDITI. Vjecna kolonija dolaru. za sda , sve drugo je laz vas novinara i politicara. Pitam nase u svici i svabiji /falil vam sta/ nista svega ima u izobilju pa cak i radnih mjesta. Pa zar nisu /ODABRANI/

   • milanm says:

    Nije on mamlaz vec budaletina sa IQ ravna se sa brisacima sofersajbne!

  • Kara- bajram Ramazani Ćeramida el Bajrami says:

   gledaj hrt, to ti je nivo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u