МЕКГРЕГОР ОТКРИВА: „Русија у Украјини игра своју игру! Има специјалну тактику за Америку!“

MEKGREGOR OTKRIVA: „Rusija u Ukrajini igra svoju igru! Ima specijalnu taktiku za Ameriku!“

16 septembra 2023

RUSIJA igra „dugu igru“ u sukobu u Ukrajini i čeka da se situacija u Evropi pogorša, toliko da dovede do raspada NATO-a, izjavio je bivši savetnik šefa Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor.

Naglasio je da Moskva tu igru vodi tako da se situacija pogorša do te mere da i Evropljane navede da prestanu da slede Vašington.Zato Rusija, prema rečima Mekgregora, ne ubacuje odmah u borbu sve svoje snage i rezerve.

Prethodno je bivši analitičar CIA Lari Džonson rekao da će ukrajinske oružane snage biti prinuđene da prekinu kontraofanzivu u oktobru jer njihova borbena efikasnost sa svakim danom novim danom „sve više kopni“.

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski je 11. septembra pozvao svoje da ne očekuju srećan završetak kontraofanzive zbog velikih gubitaka ukrajinskih oružanih snaga.

Još je dodao da zalihe zapadnog naoružanja Ukrajincima ne garantuju brze rezultate na bojnom polju.

(Fakti)

KOMENTARI2 komentara

  1. Beli Orao says:

    Trošite do zadnjeg ukrainca , za amer , baš te idioti!

  2. Kulak says:

    Rusija igra igru da banderovska država ostane bez vojno sposobnih muškaraca. Bivša propala država ukrajina će uskoro biti zemlja staraca i žena. Teško je ratovati protiv Rusije. Rusiju je nemoguće poraziti. Rusija je ogromna, vojno moćna i ima nepregledno jaku logistiku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *