МЕККЕЈН ПОРУЧИО УКРАЈИНЦИМА: „„Ваша борба против Русије је и – наша борба! Заједно ћемо победити”

MEKKEJN PORUČIO UKRAJINCIMA: „„Vaša borba protiv Rusije je i – naša borba! Zajedno ćemo pobediti”

2 januara 2017

mccain-poroshenkoukraine-3454

Američki senator Džon Mekejn, koji je 31. decembra zajdno sa  predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom posetio Mariupolj, izjavio je u tom gradu Donbasa, koji je još pod kontrolom Kijeva, da će tokom 2017-te godine teritorija Ukrajine biti „oslobođena od osvajača.”

Nastupivši pred ukrajinskim vojnicima u tom gradu na obali Azovskog mora, Amerikanac je rekao i ovo:

„Saradnja među našim zemljama važna je i zbog bezbednosti granica Ukrajine. Naredne godine ćemo pobediti okupatore i otpraviti ih tamo oakle su i došli.”.

Potvrđujući svoju reputaciju jednog od glavnih rusofoba u SAD, Mekejn je dodao:

„Putinu želim da poručim da nikada neće moći da Ukrajince liši slobode i nezavisnosti. Vaša borba je i – naša borba! Zajedno ćemo pobediti!”

KOMENTARI4 komentara

 1. fantom says:

  Američkoj politici možeš biti saveznik sve do onog momenta dok uz pomoć tvog savezništva ne ostvari svoje ciljeve i onda te oni sami na ovaj ili onaj način eliminišu, ili dok zadate ciljeve iz ovog ili onog razloga više nisu u stanju da ostvare, a tada te prepuštaju na milost i nemilost protivnika protiv kojih si im svojim savezništvom pomagao da te ciljeve ostvari. Zato, čim te oni proglase svojim saveznikom, bolje ti je da se odmah ubiješ, jer si već svakako mrtav ali to još uvijek ne znaš.

 2. Kulak says:

  SAD nikom nisu ni večiti prijatelj, ni večiti neprijatelj.

 3. M says:

  Covjek bi rekao da je rijec o idiotu,ali nije,jer on zeli mrcvariti i ukrajince i ruse (generalno Slavene),kao i cijeli svijet,a sve u cilju oslabljivanja pa uvodjenja Jedne Cvrste Ruke.Pa zato nije rijec o idiotu,nego o opasnom tipu!Neznam samo koja je njegova racunica u svemu tome kad je vec star i bez garancije povoljnog rodjenja u slijedecoj inkarnaciji.Bas me zanima dal Rotsildovi i slicni,imaju takvu garanciju?!?Nerazumijem racunicu delanja tolikog zla kad pamet govori da od toga ima vise stete nego koristi,opce i osobne.

 4. pravda says:

  Pa od koga ces bracu oslobadjati americko govno.pa vi ste kopilad i zavadili bracu,ali valjda ce im doci do svesti odakle vetar duva. SMRT AMERICI<SLOBODA NARODU

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *