МЕККЕЈН ПРИЗИВА РАТ: Стидим се и Америке и Обаме и себе – што не наоружавамо Украјину

MEKKEJN PRIZIVA RAT: Stidim se i Amerike i Obame i sebe – što ne naoružavamo Ukrajinu

23 februara 2015

mkkejn_o_1Američki senator Džon Mekejn – jastreb-republikanac koji je bio i predsednički kandidat stranke – izjavio je da se stidi „svoje zemlje i svog predsednika, pa čak i samog sebe” zbog toga što SAD još uvek nisu donele odluku da počnu da naoružavaju Ukrajinu.

U intervju televiziji CBS, Mekejn je rekao i ovo:

„Ukrajinci ne mole da u njihovu zemlju dođu američki vojnici. Njima je potrebno samo da ih naoružamo da bi mogli da se brane. Sramota me i za našu zemlju, i za našeg predsednika, pa i za samog sebe jer ni ja ništa nisam uradio da se pomogne tim ljudima. Od toga mi se naprosto srce cepa”.

Upitan – da li se u situaciji sa Ukrajinom išta može popraviti i kako? – Mekejn je bio kratak: „Od samog početka je trebalo isporučivati oružje Ukrajini”.

Povodom sporazuma Minsk-2, Mekejn je – kao da njegova zemlja nije otela Srbiji Kosovo i Metohiju – rekao:

„Nemačka kancelarka Angela Merkel i predsednik Francuske Fransoa Oland prvi put su – za proteklih 70 godina – legitimisali komadanje jedne zemlje u Evropi. To je prava sramota!”.

(Fakti.org)

KOMENTARI3 komentara

  1. Ranko-Banja Luka says:

    Srce mu se cijepa zbog Ukrajine? Pa ovaj smrad ne bi znao na karti pokazati gdje se nalazi Ukrajina! Srce mu se cijepa zbog toga kada Rusi pobiju ukrajinske ustaše i zapadne plaćenike, on više neće primiti ni cent od američke vojne industrije!

  2. Nikola says:

    Ovo govno,kao i jos mnoga UK-USA govna,treba proglasiti legitimnom metom.

  3. Steva says:

    Ovaj covek je bolesnog uma i njega treba pod hitno na psihijatrijsko lecenje.On sa ovim izjavama steti ugledu Amerike,ako tog ugleda Amerika u opste i ima.........???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *