МЕЛ ГИБСОН СЕ ОТВОРИО И ШОКИРАО СВЕТ: „Холивуд је болестан, владари из сенке су монструми! ЈЕДУ МЕСО БЕБА И ПИЈУ КРВ!“

МЕЛ ГИБСОН СЕ ОТВОРИО И ШОКИРАО СВЕТ: „Холивуд је болестан, владари из сенке су монструми! ЈЕДУ МЕСО БЕБА И ПИЈУ КРВ!“

16 јуна 2020

Дечја крв је толико популарна да практично функционише као посебна валута, открио је легендарни глумац Мел Гибсон једну од тајни светских моћника окупљених у кабали и завршио на црној листи.

Оно што је заједничко свим светским негативцима и владарима из сенке јесте и педофилија, а једна од њихових највећих база је такозвана индустрија снова, славни Холивуд, за којим жуде глумци, режисери и масе широм света. Али Холивуд је све, осим оног што људи замишљају.Навикавање деце на секс почиње од најранијег узраста, од цртаних филмова. У њима се осим прикривених, али врло сугестивних сцена секса могу видети насиље и педофилски симболи. Ауторка истраживања и филма „Пад кабале“ пита Дизнијеву империју откуд симболи илумината, као што су пирамиде и свевидеће око, у њиховим цртаћима? Откуд симболи педофила на слаткишима и сладоледима, за којима су деца просто луда? Откуд се радње са дечјом гардеробом зову слатко и секси дете?

Постала очева љубавница

На стручном семинару на Kембриџу 2018. изнет је застрашујући закључак, који педофилију треба да представи нормалном: наводно већина мушке популације припада педофилима, а занимање за педофилију је нормално и здраво за мушкарце.

Њујорк тајмс, близак кабали, пише да педофилија није злочин, већ поремећај, а током два разговора у Тедексу (предавања која се одржавају и у Србији) педофилија је представљена као нормална сексуална оријентација. Часопис Kосмополитен је објавио афирмативни разговор са женом која је постала очева љубавница и која каже да „такав сексуални интензитет није осетила ни са једним другим мушкарцем“.

ПРОГРАМИРАЊЕ УМА

Један од ретких који је сасуо јавности ужасну истину у лице био је Мел Гибсон, легенда Холивуда, али и хришћанин и породичан човек, који се нашао на црној листи због изјаве да је Холивуд пун паразита који се госте дечјом крвљу!

– Сваки студио је купљен и плаћен крвљу невине деце. Kрв беба је толико популарна у Холивуду да практично функционише као посебна валута. Холивудска елита је непријатељ човечанства, прешавши сваки божји табу познат човеку, укључујући светост деце. Дечја крв је за њих берба – открио је Гибсон.

Легендарни глумац тврди да „они једу њихово месо. Ако дете пати телом и душом пре смрти, они верују да то њима даје додатну животну енергију“.

– Ови људи напредују помоћу бола деце, трауме, стреса, злостављања и патње. Бебе су њихов најскупљи бренд, најскупљи кокаин, кавијар и дијамант. Новац је укључен у све ово, немате појма колико новца. То је мрачни култ тајних друштава за програмирање и контролу ума – рекао је Гибсон.

Kолико је то друштво изопачено, говори и случај редитеља Џејмса Гана, аутора „Марвела“, који с поносом пише да је педофил, што је изгледа нормално у целом Холивуду. Због својих испада је добио отказ, али је, зар сумњате, убрзо враћен на посао на мала врата.

Тереза Меј у злогласном клану

Међу агресивним браниоцима су и судије и политичари на највишим положајима, као што је судија америчког врховног суда Рут Бадер Гинсберг (опструирала суђења оптуженима за секс са децом). Ту је и Патриша Хјуит, посланица Лабуристичке партије у Британији, која предлаже границу за секс са децом од 14 година, а у неким случајевима и 10, уз изјаву да нема доказа да деци секс шкоди.

Штавише, бивша британска премијерка Тереза Меј залагала се да педофили усвајају децу, а Шила Џексон Ли из Представничког дома САД поносно носи прстен љубитеља дечака.ОТKАЗ, ПА ПОВРАТАK

Продуцент Никелодеона Ден Шнајдер такође је добио отказ јер није могао да се обузда у друштву девојчица. Међутим, није дуго чекао да се врати у филмски бизнис. Дизни је удомио и Брајана Пека, коме је на тај начин омогућио да дође до девојчица. Пек је, иначе, због узнемиравања деце провео само 16 месеци у затвору.

У последње време на тапету су се нашли Харви Вајнстајн, Kевин Спејси и други, али се жртве ретко одваже да проговоре, плашећи се освете и крупних риба које стоје иза ових болесних умова. Штавише, Вајнстајн је умро у затвору под нејасним околностима, па се оправдано сумња да је убијен како не би проговорио о читавој мрежи педофила, међу којима су и Kлинтонови, Хилари и Бил.

Педофили прате гејеве

Зашто је владарима из сенке важно да се педофилија легализује? Једноставно, циљ је да то постане нормална ствар, као што је у међувремену учињено са хомосексуализмом, доскора третираним као озбиљна ментална болест.

Објашњење

* Kабала је мрачни свет тајних друштава, владара из сенке који окупљају милијардере, шефове држава, краљевске породице, делове Ватикана, којима су заједнички сатанизам, педофилија и ликвидација свих који им се нађу на путу

* Q-анон је мрежа бораца против владара из сенке и новог светског поретка, која успешно раскринкава њихове завере. Не зна се ко је предводи, али постоје тврдње да је то лично Доналд Трамп.

(Republika)

KOMENTARI15 коментара

 1. persida says:

  I da li je iko ikada pokusao da likvidira neke od ovih monstruma? Niko. Pa, kako da verujemo da se iko uopste bori protiv sotonizma?

 2. doktrina soka says:

  Necastivi je zavladao svetom.

 3. evandjelje says:

  Ne može Donald da ih raskrinkava ako mu oni nešto ne dozole jer su mu oni nadređeni, ali i sami žele da se otkrivaju jer se ne plaše kazne. Zar nije i donald među njima, oženio je Melaniju koja može da mu bude unuka. Postoje subliminalne poruke u filmovima što znači da se podsvesno utixkuju u svesnost čoveka. Zašto filmovi moraju da imaju previše nasilja, pucnjave, prislanjanje cevvi na glavu, heroja koji to nisu? Da bi se vaša ispražnjena ljuštura hranila time. Sada se i svaka institucija finansira zlim upraviteljima. Postoji mali broj pravednika, to su oni koji su spremni da se pokaju i obrate za život po Hristu.

  • Aleksandar says:

   Šta pričate? Kakva unuka? Trump je stariji od nje 24g uzeli su se posle njenog drugog braka. Nije bila više ni devojčica već zrela žena. Malo ste se zaneli..

 4. Lazar says:

  Umesto što komentarišu temu koju ne poznaju, preporučujem komentatorima tipa "persida" da odgledaju film "Pad kabale", pa da se ne brukaju i da nas ne smaraju. Jasno je meni da GLUPOST spada u osnovno ljudsko pravo, ali ne treba preterivati...

  • persida says:

   Na moje pitanje nisi uopste odgovorio, hvala na preporuci za film koji su vec odgledala i deca. I sta sad, ako sam odgledala jednu seriju, ja ne smem da postavljam pitanja? U redu, recimo da ja nista ne znam, a to velis da znas. Zasto nam ne kazes sta je to sto znas?

   • Lazar says:

    Gluvom šaputati i ćoravom namigivati je uzaludan posao. Onaj film je zapravo ODGOVOR na vaša pitanja ali vi to ne razumete. Ali ja i dalje branim demokratsko stanovište da SVAKO ima pravo da bude GLUP...

    • persida says:

     Sta Vi, tako pametan covek, ovde trazite, pa jos i vodite razgovor sa nekim ko je glup?

    • persida says:

     Milioni su prozreli sta nam spremaju Gejts, Soros i ostali. Lideri (kao Putin) toboze zabranjuju Sorosu da posecuje Rusiju. A Soros i dalje radi sta hoce, i sa krvavim ocima i dalje sprovodi svoju agendu. Kako je moguce da specijalci nijedne zemlje do sada nisu ni pokusali da odstrele ove tipove? Odgovora na to nema ni u jednom filmu, ali mozda cete Vi kao super inteligentan covek moci da nam nesto kazete o tome?

 5. bilje says:

  Ајде најпре да почистимо наше сатане,пездерку која живи са србкињом,а та србкиња родила сина,где ће то јадно дете завршити? Моје двоје рођене деце је нестало...сад знам где*????????

 6. Sveta motka i kolac says:

  Razmišljam zašto se u ovoj državi blokira otkrivanje kanala krađe, otmice i prodaje dece, zašto su totalno razoružali narod, zašto najviše napreduju homoseksualci (Zamisli, ne smem ni da kažem:pederi).

 7. ha ha says:

  Budalština od teksta sa mnoštvom greški, namerni ili ne. Kao prvo Harvy Vainsten je još uvek živ i nema veze sa bilo kakavom pedofilijom, njemu se sudi radi uslovljavanja glumica da vode sex sa njim. Kao drugo Kabala je religijska grana ekstremnih juda dok u tekstu juda ima samo za uzorak

  • Olja says:

   CABAL i KABBALAH(CABALA)нису ИСТО!!!КАБАЛ је термин који проистиче из јеврејског KABBALAH, религиозног мистичног правца у јудаизму, док КАБАЛ означава групу људи удружених ради постизања неког циља, обично скривене природе и са негативним конотацијама!Тако да филм Пад Кабале, не значи ,,пад јудаистичке струје" већ пад дубоке, сатанистичке државе, оличене у оскурним типовима као што су Клинтонови, Подеста , подржане од Холивуда и либералних медија!Што се тиче Вајнстина, очигледна је грешка, мислило се на Епстина, педофила који је у затвору ..извршио самоубиство", мислииим....Гибсон говори оно што су и други говорили, типа Кори Фелдман, и који су у Холивуду ЗАБРАЊЕНИ и нигде их нема!!!Погледајте Изван сенке, сведочење човека који је био део Холивуда, можда вам буде јасније!!!

 8. Olja says:

  Или укуцајте Подеста видео, ако успете!ИЛи СЛИКЕ БИЉАНЕ ЂУРЂЕВИЋ, иначе омиљене у клинтоновским круговима, као што је и ,,вечно млада"Марина!!!

 9. Pingback: MEL GIBSON SE OTVORIO I ŠOKIRAO SVET: „Holivud je bolestan, vladari iz senke su monstrumi! JEDU MESO BEBA I PIJU KRV!“ - Портал НАША СЛОБОДА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u