МЕЛ ГИБСОН због једне изговорене реченице, ПОСТАО НАЈОМРАЖЕНИЈА ОСОБА У ХОЛИВУДУ! ЕВО ШТА ЈЕ РЕКАО

MEL GIBSON zbog jedne izgovorene rečenice, POSTAO NAJOMRAŽENIJA OSOBA U HOLIVUDU! EVO ŠTA JE REKAO

25 juna 2020

Glumica Vinona Rajder ponovo tvrdi da je kolega, glumac Mel Gibson, izneo homofobne i antisemitske komentare, od kojih je jedan navodno uputio njoj.

Međutim, Gibsonov zastupnik rekao je da su ove optužbe „stopostotne neistine“. Zvezda filma „Beetlejuice“ prisetila se navodnih komentara Mela Gibsona u nedavnom intervjuu za „The Sunday Times“.Rajder je rekla novinaru da je prisustvovala zabavi sa „dobrim prijateljem“ kada su počeli da razgovaraju sa Gibsonom, koji je navodno rekao: „Hoću li dobiti sidu?“ saznavši da je njen prijatelj gej.

Zatim je tvrdila da se kasnije u njihovom razgovoru pojavila tema kako je Jevrejka, a Gibson se okrenuo prema njoj i u šali rekao: „Da li izbegavaš rernu?“, aludirajući na gasne komore iz Drugog svetskog rata.

Vinona je njihovu navodnu interakciju opisala kao „stvarno neverovatnu“.

Rekla je i da je on „pokušao“ da joj se izvini nakon što se sve to desilo, što Gibsonov predstavnik kategorički negira.

Mel Gibson je još 2006. godine bio na udaru kritika zbog izjava koje je dao kad je bio uhapšen u vožnji pod dejstvom alkohola.

Prema transkriptu snimaka policajaca sa lica mesta, Gibson je povikao: „Jevreji su odgovorni za sve ratove u svetu!“

KOMENTARI7 komentara

 1. kk says:

  Ako to kaze Vinona Rajder, alkoholicarka, narkomanka i lopov, onda je sigurno netacno!

  • Mlj1228 says:

   Zašto se o jevrejima ne sme ništa reći?!... Ako je zbog Aišvica u redu, ali zar u Jasenovcu,i uopšte u drugom svetskom ratu, nije stradalo milion ipo srba, gde samo u Jasenovcu najmanje sedamsto hiljada, pa belosvetski zlikovci ne prestaju da pljuju po nama!! Baš ti dirigenti iz senke su najveći zlikovci, među kojima ima najviše jevreja, i koji izazivaju ratove po celoj zemljinoj kugli, i u isto vreme se bogate prodavajući razna oružja zavađenim stranama , i naplaćujući ogromne sume novca od drugih zemalja članica, jer ne učestvuju, ili učestvuju sa malim efektom!!! Mel Gipson je u pravu, jer ako pođemo od nas, odmah će mo videti, da za sva zla nanešena Srbiji, su samo jevreji odlučivali, ili bar 90%. Setite se samo R. Holbruka, V. Cimermana, V. Klarka, M. Olbrajtove, Kušnera kao i onog ološa B. H. Levija, koji je širio, i danas to radi, strašnu mržnju o Srbima na svim javnim medijima i novina. Ko su oni ako nisu jevreji?!. Ako oni sebe smatraju anđelima, onda sam ja Bog!!!

 2. padre says:

  Šta je, ne ide joj više ono "shop lifting", pa bi da jeljudi ne zaborave?

 3. No Name, jes pa da me posle juri CIA says:

  E dragi brate moj, šta sam ti ja sve rekao.. Mnogo crnje i gore o svemu tome, i eto za sada me ne jure i ne sude te face.

 4. Jedan tamo, ne znaš ga ti says:

  Čovek je genije, videolo se odmah.

 5. persida says:

  Humor je danas zabranjen, zivimo u konc logoru u kojem niko ne sme da se nasmeje.

 6. test01 says:

  haha Izgleda da ne vole surove sale a covek je izrekao istinu o Holywoodu - vise nema sta da se krije, to je leglo bolesnika sa ozbiljnim mentalnim poremecajima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *