МЕРКЕЛОВА САОПШТИЛА ПУТИНУ: „Данас си ти победио“

MERKELOVA SAOPŠTILA PUTINU: „Danas si ti pobedio“

11 decembra 2019

Kancelarka nemačke Angela Merkel nazvala je ruskog lidera Vladimira Putina pobednikom samita „normandijske četvorke“ u Parizu, piše „Komersant“.

„Danas si ti pobedio…“, citira „Komersant“ reči Merkelove upućene Putinu.Kancelarka je ovo saopštila dok su išli na konferenciju za štampu.

Kako navode novinari, zaključak je bio iznet „bez posebne radosti“.

U celini, kancelarka je bila zadovoljna rezultatima sastanka. Kako je rekla listu „Zidojče cajtung“, stvar su „pomerili sa mrtve tačke“.

Podsetimo, 9. decembra je održan prvi za tri godine samit „normandijske četvorke“: Vladimira Putina, Angele Merkel, Emanuela Makrona i Vladimira Zelenskog. Nakon toga je održan i sastanak predsednika Rusije i Ukrajine.

KOMENTARI4 komentara

 1. Crna Plovdina says:

  I prekjuče i juče - a daće Bog i sutra i prekosutra..............

 2. Kulak says:

  Razmene zarobljenika idu dalje.......

 3. Miraš says:

  Znači Merkelova i Makron došli su na ovaj samit sa glavnim ciljem da pobedjuju Rusiju. Zašto Merkel i Makron nisu 3 godine marili za ovakav susret, ako tvrde da žele da reše probleme Ukrajine a Ukrajina je celo to vreme u problemima. Čekaju povoljnu priliku kad će sa nečim uceniti, prevariti i poraziti Rusiju, baš njih briga za Ukrajince i Ukrajinu. Gde se zapadni konji igraju tu magarci mrtvi padaju.

  • E.Lirsch says:

   Hitlerova trulez zapadnjacka. Perverzno do Bola.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *