Меркелову опет гађали парадајзом!

Merkelovu opet gađali paradajzom!

9 septembra 2017

Kancelarku Nemačke i šeficu alijanse CDU/CSU Angelu Merkel ponovo su gađali paradajzom na jednom predizbornom mitinigu. To je drugi put ove nedelje da je Merkelova napadnuta, javljaju nemački mediji.

Kako je juče saopštila agencija DPA, tokom susreta sa biračima u Pomeraniji, meta napada bio je paradajzima kancelarkin automobil.

„Odlazi, odlazi“, vikali su demonstranti, pristalice „desnih“ partija, uključujući „Alternativu za Nemačku“. Susretu sa kancelarkom prisustvovalo je blizu 150 simpatizera „desnice“. Oni su Merkelkovu dočekali sa zvižducima.

Kako piše tabloid „Bild“, sličan slučaj se desio u gradu Hejdelbergu 5. septembra. Nepoznate osobe su sa dva paradajza gađale Merkelovu, obučenu u crveni sako.

Izbori za Bundestag biće održani 24. septembra, a prema anketama najveću šansu za pobedu ima upravo koalicija koju predvodi Angela Merkel.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Trifun says:

    Merkelova je odgovorna za silovanje preko 21,000 Nemice u zadnjih nekoliko godina i za podizanje ekstremne desnice. 100% Zasluzila je da bude zbrisana sa politicke karte ali ce je Dojce Vele i ostali neonacisticki mediji spasiti teskog poraza. Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *