Merlin Monro je jastukom ugušio Bobi Kenedi

Merlin Monro je jastukom ugušio Bobi Kenedi

27 juna 2013

9437_marilyn_monroe805816520Kćerki jednog od najpoznatijih američkih privatnih detektiva Freda Otaša – Kolin Otaš – objavila je deo dokumenata pokojnog oca. U jednom od njih otkriva se pravi uzrok smrti poznate glumice Merlin Monro.

Ispostavlja se da je detektiv – nekoliko dana pre tragedije, a na molbu jednog od svojih klijenata – bio ugradio prislušne uređaje u domu filmske dive.

„Zahvaljujući tome, tačno sam znao njen dnevni raspored, znao sam sa kim se viđa. Slušali smo sve njene razgovore, čak i kako umire“ – zapisao je u tim dokumentima Otaš.

Poznato je da je Merlin bila bliska sa braćom Bobom (Robertom) i Džonom Kenedi. Upravo su oni bili poslednji gosti glumice 5. avgusta 1963. – na dan kada je umrla.

„Ona je vikala, oni su pokušavali da je umire. Da komšije ne bi slušale, Bobi Kenedi ju je oborio na krevet i pokrio jastukom. Kada je umukla, Kenedijevi su napustili kuću“ – tvrdi detektiv.

Naravno, ovo nije prvi dokaz koji dovodi braću Kenedi u vezu sa ubistvom holivudskog seks-simbola.

Braća su imala ozbiljan motiv: predsednik SAD i članovi saveta nisu mogli da se razvode sa ženama, jer bi to značilo kraj njihove dalje karijere.

(fakti.org)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *