Месец дана је пила воду на празан стомак: Ево шта јој се десило

Mesec dana je pila vodu na prazan stomak: Evo šta joj se desilo

13 novembra 2016

voda 456

Šta to rade japanske devojke zahvaljujući čemu imaju porcelansku kožu i vitku liniju? Jedna devojka je odlučila da sazna ovu tajnu i uz pomoć interneta otkrila njihov ritual pijenja vode na prazan stomak odmah nakon buđenja.

Sudeći po brojnim studijama, ova prosta navika može da da brojne pozitivne rezultate kada su određeni zdravstveni problemi u pitanju, a jedna devojka rešila je da otkrije koliko je sve to što možemo da pročitamo na internetu tačno.

Ona je svoje iskustvo podelila sa sajtom „Bright side“.

„Više nisam znala šta da radim kako bih imala više energije. Moja koža i kosa izgledali su beživotno, a telo mi je redovno slalo signale da ne funkcioniše kako treba. Zato sam odlučila da isprobam ovaj tretman japanskih devojaka, a rezultati su bili prosto neverovatni“.

1. Počela sam da se osećam svežije i zdravije

Nekoliko dana nakon usvajanja ovog rituala počela sam da se osećam lakše. Mogla sam da osetim kako se moje telo lakše rešava toksina.

2. Metabolizam mi se poboljšao

Više nisam osećala glad koja me je mučila na svakih sat vremena. Potreba za grickanjem između obroka jednsotavno je nestala i imala sam više energije.

3. Pomoglo mi je da smršam

Pored manjka gladi, moj želudac je prestao da bude spor. Taj višak energije koji sam dobila motivisao me je da više vežbam.

4. Sredilo mi je probleme sa gorušicom

Često sam imala problema sa lošim varenjem i kiselinom u želucu. Ali nakon što sam svako jutro počela da pijem vodu, ovi problemi su nestali i više se nisam osećala užasno posle svakog obroka.

5. Izgled kože se drastično poboljšao

Nemam nameru da lažem. Ljudi su ranije mislili da izgledam starije nego što to zaista jesam. Međutim, otkako sam počela ovu terapiju vodom, bore na licu su se smanjile i moja koža sada izgleda zdravije i prosto sija.

6. Kosa je počela da izgleda bolje

Vlasi su mi ranije bile krhke i zbog toga sam morala da se šišam dva puta mesečno. Pijenje vode na prazan stomak nije mi pružilo samo zdraviji rast kose, već je počela da izgleda i neverovatno sjajno.

7. Prestala sam da imam infekcije urinarnog trakta

Voda je ovaj problem rešila bolje od bilo kakvog antibiotika.

8. Nisam bila bolesna jako dugo

Ovaj prost ritual popravio je moj imuni sistem. Nešto tako prosto pomoglo mi je da na kraj izaćem sa bolestima bez potrebe da uzimam lekove.

Kako možete da maksimalno iskoristite ovaj ritual:

– Odmah pošto se probudite popijte četiri čaše vode, pre pranja zuba i na prazan stomak. Ako vam je teško da počnete sa četiri čaše, počnite sa jednom i vremenom polako povećavajte količinu vode koju pijete.

– Nakon pijenja vode nemojte jesti ništa 45 minuta.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *