МЕСИЋ ОПЕТ ХУШКА на рат против Срба!

MESIĆ OPET HUŠKA na rat protiv Srba!

6 oktobra 2017

Nekadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio je da ukoliko bi došlo do otcepljenja Republike Srpske a, predsednik Milorad Dodik preduzima sve da bi se to dogodilo, odmah treba preseći koridor i to bi, navodi, bilo za par sati gotovo.

Stjepan Mesić je za Dnevnik D rekao da je Milorad Dodik na vlast došao kao veliki kritičar Slobodana Miloševića, a da je potom promenio svoj pravac političkog delovanja.

– Ja mislim da Dodik iskreno veruje da BiH može da se podeli i da u tom smislu on sve preduzima. Međutim njega će vreme razuveriti kao i mnoge druge. Bosna i Hercegovina je nedeljiva i na ovom prostoru ta arhitektura je do kraja završena, prema tome svako ko troši energiju i sredstva na neostvarive ciljeve čini gluposti – rekao je Mesić.

Navodi da bi, kad bi se on pitao, presekao koridor.

– Kada bi neko otcepio deo Bosne i Hercegovine, da se ja pitam, presekao bih koridor i to bi bilo za par sati gotovo – rekao je Mesić.

KOMENTARI16 komentara

 1. Trifun says:

  Cekamo vas antisrpske genocidne hijene! Naplaticemo vam za sve, ovaj put uz pomoc ruske armade. Nema nazad.

 2. ! says:

  Tako ti je to kada majmunu daš ručnu bombu bez osigurača!

 3. EU KROmanjonac says:

  Kromanjonac opet budali i prica basne. Nije vredno trositi vreme na ozbiljan komentar na izjavu ovog hrvackog pavijana, propaliteta i kopaca po kontejnerima.

 4. punca says:

  u21. veku SVE se raspada .. EU se raspada ... i BiH će se raspasti ... kao 90te !? DOK SE " DVOJE " SVADJAJU, TREĆI PROFITIRA! - Razmislite malo o svemu. Da li to mora tako biti, da NATO opet profitira.

 5. Za Srbiju says:

  Majmunoliki srbomrzac. On je dokaz Darvinove teorije, da je ZAPADNI čovek postao od majmuna. Zato zapad toliko majmuniše ostali deo sveta.

 6. slobo says:

  Kako to misli za par sati gotovo.To on ima neku silu a ako misli na nato onda grijesi jer NATO nece vise nikad moci da bombarduje Srbiju ,Nema vise one pjandure Jeljcina ali zato je Vucic tu pa se ne moze nista opet garantovat jer ko njega kamenom on njega hljebom.

 7. Aleks says:

  Treba taj koridor držati posle tih par sati Rambo

 8. Barakuda says:

  Velike pameti u gosp. Mesića ! Bolje je da opravda kako je kupio stan sa kešomom od 800 000 E u centru Zagreba !

 9. marinko loncar says:

  mesicu upitajti putina za balkan da nebi izgubijo hrvatsku genocidnu hh-

 10. Džoni, Džoli says:

  Gosn Mesić je posle Janeza Drnovšeka trebalo da bude predsednik vs Jugoslavije, ali je stolovao takoreći samo par sati, pa čak ni tada nije priznat, ali je on sam priznao i glasno izjavio:"Moja uloga je ispunjena: Jugoslavije više nema." Vidite dećki on je postavljen na najviši nivo jedne države da bi je uništio. To puno govori o njemu, dalje on je naslednik i ozloglašenog Tuđmana kada je ovaj preminuo od kancera. Tuđman je izjavio da nema više srba u njegovoj kroaciji jer je on trećinu asimilovao, trećinu oterao i trećinu pobio. Kako će ovo bodljikavo prase proći pred Bogom, kakvu će pravednu platu primiti videćemo. Ali me raduje izjava muzičara vs Jugoslavije, Branimira, Džonija Štulića da su svi iz te stare Juge porijeklom srbi, naravno. Pa čak i ovo bodljikavo prase mesić.

  • Bodljikavi says:

   Tako je šefe, raspali po Ružnome. Otrovni Jež.

  • Istrijan says:

   Nema Boga za takve! A nema ni savijesti! Treba ga jednostavno "na stub srama"!

 11. Idi begaj says:

  Mesic sa svojim stavom JEDINO MOZE da pocepa i postavi novu granicu na polovini kromanjonije,a za to mu ne treba ni pet minuta...vec se pokazao i dokazao "decko" ;)ne bi mu bilo prvi put

 12. ilija krneta says:

  mesic bi ratovo opet da je milosevic na dedi njama sedi i potpisiva prekid vatre i primirje -hhhhhh ali nema vise mire markovic ustaskinje da zaceplja usta milosevicu ne diraj nase lipe hrvate ustase

  • Istrijan says:

   Šta te spopalo....?!

 13. Istrijan says:

  Ovo je jedno g.... od čovjeka! Niti da se pljune na njega...već jedan dobar šamar i nogom u stražnjicu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *