МЕСИЋ ПОНОВО ЗАБИЈА нож у леђа Србији!

МЕСИЋ ПОНОВО ЗАБИЈА нож у леђа Србији!

31 јула 2017

Исмаил Морина познат као Балиста, који је пре три године спустио дрон са заставом „Велике Албаније“ на београдски стадион на утакмици репрезентација Србије и Албаније, неће бити изручен Србији захваљујући бившем председнику СФРЈ и Хрватске Стјепану Месићу, тврди приштински дневник „Бота сот“.

Један од најближих саветника Беџета Пацолија, лидера АКР, Наим Мурсел, наводи за тај лист да Морина нец́е бити изручен Србији пре свега захваљујући „великом пријатељу Албанаца“, бившем председнику Хрватске Стјепану Месићу.

– Балиста Морина дефинитивно неће бити изручен Србији. То је захваљујући нашим пријатељима и познаницима у Хрватској – написао је Мурсел испод фотографије Месића и Пацолија, коју је објавио на друштвеним мрежама.

Жупанијски суд у Дубровнику донео је решење о изручењу Србији Исмаила Морине осумњиченог да је пре три године дроном прекинуо утакмицу фудбалских репрезентација Србије и Албаније у Београду, а сада је на потезу Врховни суд у Загребу.

Суд у Дубровнику је наиме, установио да су испуњени услови за изручење Морине Србији и сву потребну документацију послао Врховном суду у Загреб који треба да донесе правоснажну одлуку.

У сваком случају, коначну одлуку о изручењу донеће министар правде Хрватске Давор Бошњаковић.

Фудбалски савез Албаније објавио је раније саопштење у којем позива албанске власти да зауставе изручење из Хрватске Србији Исмаила Морине, оптуженог да је управљао дроном са националистичким транспарентом на утакмици Србије и Албаније октобра 2014. године.

Морина је ухапшен у јуну, у Хрватској на основу потернице из Србије.

KOMENTARI2 коментара

  1. deda mraz says:

    Ma koji bre noz i koja bre ledja, ma nama je nas komunisticki sljam zabio noz u ledja i prodao Kosovo i priznao Hrvatsku bez Srba a ovaj sto je nekakvu krpetinu pokazivao na toj utakmici uopste nije bitan, bitno je samo koliko smo bedni postali a sami smo krivi.

  2. Barakuda says:

    Koga je ikada neka zemlja izručila Srbiji po interpolovoj poternici ? Srbiju niko živ i ne doživljava !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u