МЕСИЋ ПОНОВО ЗАБИЈА нож у леђа Србији!

MESIĆ PONOVO ZABIJA nož u leđa Srbiji!

31 jula 2017

Ismail Morina poznat kao Balista, koji je pre tri godine spustio dron sa zastavom „Velike Albanije“ na beogradski stadion na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije, neće biti izručen Srbiji zahvaljujući bivšem predsedniku SFRJ i Hrvatske Stjepanu Mesiću, tvrdi prištinski dnevnik „Bota sot“.

Jedan od najbližih savetnika Bedžeta Pacolija, lidera AKR, Naim Mursel, navodi za taj list da Morina neće biti izručen Srbiji pre svega zahvaljujući „velikom prijatelju Albanaca“, bivšem predsedniku Hrvatske Stjepanu Mesiću.

– Balista Morina definitivno neće biti izručen Srbiji. To je zahvaljujući našim prijateljima i poznanicima u Hrvatskoj – napisao je Mursel ispod fotografije Mesića i Pacolija, koju je objavio na društvenim mrežama.

Županijski sud u Dubrovniku doneo je rešenje o izručenju Srbiji Ismaila Morine osumnjičenog da je pre tri godine dronom prekinuo utakmicu fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu, a sada je na potezu Vrhovni sud u Zagrebu.

Sud u Dubrovniku je naime, ustanovio da su ispunjeni uslovi za izručenje Morine Srbiji i svu potrebnu dokumentaciju poslao Vrhovnom sudu u Zagreb koji treba da donese pravosnažnu odluku.

U svakom slučaju, konačnu odluku o izručenju doneće ministar pravde Hrvatske Davor Bošnjaković.

Fudbalski savez Albanije objavio je ranije saopštenje u kojem poziva albanske vlasti da zaustave izručenje iz Hrvatske Srbiji Ismaila Morine, optuženog da je upravljao dronom sa nacionalističkim transparentom na utakmici Srbije i Albanije oktobra 2014. godine.

Morina je uhapšen u junu, u Hrvatskoj na osnovu poternice iz Srbije.

KOMENTARI2 komentara

  1. deda mraz says:

    Ma koji bre noz i koja bre ledja, ma nama je nas komunisticki sljam zabio noz u ledja i prodao Kosovo i priznao Hrvatsku bez Srba a ovaj sto je nekakvu krpetinu pokazivao na toj utakmici uopste nije bitan, bitno je samo koliko smo bedni postali a sami smo krivi.

  2. Barakuda says:

    Koga je ikada neka zemlja izručila Srbiji po interpolovoj poternici ? Srbiju niko živ i ne doživljava !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *