МЕСИЋ ТОТАЛНО ПУКАО! Упутио подршку Харадинају

MESIĆ TOTALNO PUKAO! Uputio podršku Haradinaju

24 februara 2017

stjepan mesić 435

Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić izjavio je danas da se nada da će lider Alijase za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, kojeg Srbija tereti za ratne zločine protiv civilnog stanovništva na KiM 1998. i 1999. godine, uskoro biti na slobodi.

Nakon jučerašnjeg razgovora sa kosovskim premijerom Isom Mustafom, Mesić se danas u Prištini sastao sa rukovodstvom Alijanse za budućnost Kosova, prenosi RTK2.

On je rekao da se u Hrvatskoj sa pažnjom prate dešavanja posle Haradinajevog hapšenja.

– Takođe sam upoznat oko svih detalja nakon hapšenja mog prijatelja Ramuša Haradinaja za koga se nadam da će se uskoro naći na slobodi – istakao je Mesić.

Apelacioni sud u francuskom gradu Kolmaru u četvrtak, 2. marta, će saopštiti na javnoj sednici odluku povodom zahteva Srbije za izručenje Ramuša Haradinaja zbog sumnje da je izvršio ratne zlocicne na Kosovu i Metohiji, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

KOMENTARI3 komentara

  1. test says:

    Veliki prijatelji, teroristi, samo je mesic imao vecu funkciju, ali su im zato ciljevi isti.

  2. Jovan says:

    Nije puko Mesic vec srpski "demokratski" olos koji vec decenijama hvale Mesica( kao Canak, i ostale dosmanlije). Mesic, Tudjman, Alija, Haradinaj, ... jedna ista antisrpska banda, hvaljena od petoktobarskih terorista i glumatala i muske pevaljke dolara radi.

  3. Za Srbiju says:

    Naslov svedoči o srPskoj gluposti i zaluđenosti. Nije on pukao. On dobro zna šta radi. Uvek na štetu Srba. Šiptari su hrvatski učenici i miljenici, najveći prijatelji i partneri u regionu. To je Kosorka javno izjavila kao premijer hrvatske. Šiptari obožavaju hrvate, jer veoma cene svu pomoć koju dobijaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *