МЕТЈУ ПАЛМЕР ДАО ДОЗВОЛУ ШИПТАРИМА

METJU PALMER DAO DOZVOLU ŠIPTARIMA

21 avgusta 2020

Ministarka spoljnih poslova lažne države i dijaspore Meliza Haradinaj Stubla izjavila je da će okupirana srpska pokrajina, po prvi put u svojoj političkoj istoriji, moći da pošalje predstavnika svog ministarstva u Ministarstvo spoljnih poslova SAD.

Haradinaj Stubla je na Fejsbuku napisala da je tokom sastanka sa zamenikom pomoćnika sekretara za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmerom dobila potvrdu da će lažna država dobiti svoje prve predstavnike u Stejt departmentu.„Tesna koordinacija naše spoljne politike sa Sjedinjenim Državama i profesionalizacija spoljne službe u skladu sa najvišim međunarodnim i diplomatskim praksama i dalje su naše zajedničko opredeljenje“, napisala je Haradinaj Stubla.

Kako je dodala, na sastanku je razgovarano i o nastavku procesa dijaloga Beograda i Prištine.

„Zajedno sa ministrom pravde Seljimom Seljimijem naglasili smo da će dijalog samo pod američkim vođstvom imati potrebnu dinamiku i jasnoću da se okonča obostranim priznavanjem unutar postojećih granica, uz očuvanje unitarnog karaktera i ustavnog poretka (tzv.) Kosova“, napisala je Haradinaj Stubla.

(kosovo-online.com)

KOMENTARI6 komentara

 1. Kosovac says:

  Tresla se gora, rodio se miš. ………………………………Ala ovaj Palmer ima buljave oči.

  • Tasmanijski Đavo says:

   Mišica se porodila ali beše podbačaj. Ovaj buljavi Palmer je zapravo neuspeli abortus pogrešnog genetskog inžinjeringa albanke i njene tovarne mazge. Ako ova crna rupa od čoveka ne spase šiptare vala neće ih niko spasiti Božije osude za pohlepost, svirepo divljanje i ubistva.

 2. doktrina soka says:

  Od tog posla nema nista, pijev crnog labuda.Vec trideset godina tamburaju istu pesmu,a nisu se pomakli dalje od pocetka.U svetu je nastalo zestoko zameseteljstvo,da se vise ne zna ko koga hebe,cista smutnja,samo mirno i bez diranja dugmica,Novembar ce sve da resi.

 3. Zorana says:

  Opet ovaj sorosev zaposlenik laze nesto za ucica.

 4. Za Srbiju says:

  Ovaj buljavi ima velike ambicije da postane vlasnik naših prirodnih resursa u južnoj pokrajini. Navala je. Neka stane u red.

 5. doktrina soka says:

  Buljave oci su znak bolesne stitnjace,pod velikim je stresom,hormonisu mu se totalno shebali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *