МЕВЛИД ЈАШАРЕВИЋ СА ОСМЕХОМ НА ЛИЦУ ИЗГОВОРИО: Жао ми је што нисам никога убио!

МЕВЛИД ЈАШАРЕВИЋ СА ОСМЕХОМ НА ЛИЦУ ИЗГОВОРИО: Жао ми је што нисам никога убио!

24 јануара 2016

08 (4)_620x0 mevlid t5Највећа грешка ми је била што сам пребрзо испуцао све метке из мог калашњикова. Све време док сам пуцао испред амбасаде САД у Сарајеву надао сам се да ће специјалци изаћи из зграде и прижељкивао сам их за мете. Нисам задовољан својим учинком тог дана и само једним рањеним полицајцем.

Ово је у емисији “Нападања”, аутора Адмира Црвчанина, емитованој на босанској Синема ТВ, у својој “ексклузивној исповести”, рекао Мевлид Јашаревић, вехабија из Новог Пазара који је сат и по, без трунке кајања и са осмехом на лицу, говорио о припремама за напад, пуцњави у Сарајеву, суђењу, петнаестогодишњој робији коју је добио и затворским данима у КП дому Зеница. Јашаревићеву “исповест” пренело је и више портала у Санџаку.


– На напад сам се припремао у Доњој Маочи где сам живео са супругом и дететом. Нико од браће ме није наговарао, нити ми је помагао, идеја је била моја. Кућа ми је била пуна оружја, сваки муслиман треба да је добро наоружан – испричао је у својој исповести Јашаревић, нагласивши да је са браћом у Доњој Маочи покушавао да вежба бојево гађање и да су им сметњу правили хеликоптери који су често надлетали ову вехабијско-селефијску колонију у Босни.

Занимљиво је да се Јашаревић на суђењу у Сарајеву појавио обријан, да се тада одрекао вехабија и браће у Маочи, тврдећи да му је било боље да мисли о свом детету него о Авганистану. На суђењу се извинио породици рањеног полицајца Мирсада Велића, грађанима Сарајева и особљу америчке амбасаде. Међутим, чим је упућен на издржавање казне вратио се својој вехабијској идеологији и препознатљивом вехабијском имиџу.

РОЂЕНИ ПАЗАРАЦ

МЕВЛИД Јашаревић је рођен у Новом Пазару где је и одрастао. Вехабијски путеви одвели су га у Беч, а потом и у Доњу Маочу. Из Босне је често долазио у родни град где је био гост Абида Подбићанина и браће у месџиду “Фуркан”, који је познат као регрутни центар бораца ИСИЛ-а.

KOMENTARI5 коментара

 1. otac Satarije says:

  ovi muslimani su ružni ko majmuni

 2. Baja says:

  Dobije kozu 2 jaradi i Magnuma ko ga rokne !!!!!!!

 3. Apis says:

  Jbo mater ovoga nisu pravili u pčki! Ovo je plod analne ljubavi klošara i narkomanke.

 4. milanm says:

  Nista nije onako kako mi mislimo da vidimo ili kako zelimo da to bude tako, da tako izgleda, da lici na nesto sto mi zelimo da vidimo svojim "jako" objektivnim pogledom! Taj isti koga vi tako pljujete!?...ili samo iskazujete ono kakvi bi vi bili da krenete putem kojim je Mevlid, ne krenuo, nego putovao. Mevlid Jasarevic "covjek" je rekao ja sam ...taj i taj..ucinio sam to za sta me optuzujete i jedino mi je zao sto nisam bio EFIKASAN i koristan ovakav bezkoristan kakav jesam! Sad na kraju! Ja kao SRBIN pravoslavac postivam njegovu licnu odluku da se ili da bude, ubijen. Koliko u tome ima eticnosti prema drugima u drzavi, koliko je to destruktivno. o tome ce se i treba da se donese pravo-snazno rjesenje. Da ruzan je...nekome...lici na svinju?!....nije njemu Muhamed dao dozvolu da ubija, ali kome je?, treba ga odstraniti, sprijeciti itd., koga ne treba spreciti, tko upotrebljava ubojito oruzje, eksploziv ada bi dokazao istinitost svoga promisljanja! Zato piskaranja tipa koji izcitavama u komentarima su definitivno u domeni grca, nesposobnosti prevashodno, koja ne moze opravdati samu sebe!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u