МЕВЛИД ЈАШАРЕВИЋ СА ОСМЕХОМ НА ЛИЦУ ИЗГОВОРИО: Жао ми је што нисам никога убио!

MEVLID JAŠAREVIĆ SA OSMEHOM NA LICU IZGOVORIO: Žao mi je što nisam nikoga ubio!

24 januara 2016

08 (4)_620x0 mevlid t5Najveća greška mi je bila što sam prebrzo ispucao sve metke iz mog kalašnjikova. Sve vreme dok sam pucao ispred ambasade SAD u Sarajevu nadao sam se da će specijalci izaći iz zgrade i priželjkivao sam ih za mete. Nisam zadovoljan svojim učinkom tog dana i samo jednim ranjenim policajcem.

Ovo je u emisiji “Napadanja”, autora Admira Crvčanina, emitovanoj na bosanskoj Sinema TV, u svojoj “ekskluzivnoj ispovesti”, rekao Mevlid Jašarević, vehabija iz Novog Pazara koji je sat i po, bez trunke kajanja i sa osmehom na licu, govorio o pripremama za napad, pucnjavi u Sarajevu, suđenju, petnaestogodišnjoj robiji koju je dobio i zatvorskim danima u KP domu Zenica. Jašarevićevu “ispovest” prenelo je i više portala u Sandžaku.


– Na napad sam se pripremao u Donjoj Maoči gde sam živeo sa suprugom i detetom. Niko od braće me nije nagovarao, niti mi je pomagao, ideja je bila moja. Kuća mi je bila puna oružja, svaki musliman treba da je dobro naoružan – ispričao je u svojoj ispovesti Jašarević, naglasivši da je sa braćom u Donjoj Maoči pokušavao da vežba bojevo gađanje i da su im smetnju pravili helikopteri koji su često nadletali ovu vehabijsko-selefijsku koloniju u Bosni.

Zanimljivo je da se Jašarević na suđenju u Sarajevu pojavio obrijan, da se tada odrekao vehabija i braće u Maoči, tvrdeći da mu je bilo bolje da misli o svom detetu nego o Avganistanu. Na suđenju se izvinio porodici ranjenog policajca Mirsada Velića, građanima Sarajeva i osoblju američke ambasade. Međutim, čim je upućen na izdržavanje kazne vratio se svojoj vehabijskoj ideologiji i prepoznatljivom vehabijskom imidžu.

ROĐENI PAZARAC

MEVLID Jašarević je rođen u Novom Pazaru gde je i odrastao. Vehabijski putevi odveli su ga u Beč, a potom i u Donju Maoču. Iz Bosne je često dolazio u rodni grad gde je bio gost Abida Podbićanina i braće u mesdžidu “Furkan”, koji je poznat kao regrutni centar boraca ISIL-a.

KOMENTARI5 komentara

 1. otac Satarije says:

  ovi muslimani su ružni ko majmuni

 2. Baja says:

  Dobije kozu 2 jaradi i Magnuma ko ga rokne !!!!!!!

 3. Blaženi Alojzije says:

  Maloumnik.

 4. Apis says:

  Jbo mater ovoga nisu pravili u pčki! Ovo je plod analne ljubavi klošara i narkomanke.

 5. milanm says:

  Nista nije onako kako mi mislimo da vidimo ili kako zelimo da to bude tako, da tako izgleda, da lici na nesto sto mi zelimo da vidimo svojim "jako" objektivnim pogledom! Taj isti koga vi tako pljujete!?...ili samo iskazujete ono kakvi bi vi bili da krenete putem kojim je Mevlid, ne krenuo, nego putovao. Mevlid Jasarevic "covjek" je rekao ja sam ...taj i taj..ucinio sam to za sta me optuzujete i jedino mi je zao sto nisam bio EFIKASAN i koristan ovakav bezkoristan kakav jesam! Sad na kraju! Ja kao SRBIN pravoslavac postivam njegovu licnu odluku da se ili da bude, ubijen. Koliko u tome ima eticnosti prema drugima u drzavi, koliko je to destruktivno. o tome ce se i treba da se donese pravo-snazno rjesenje. Da ruzan je...nekome...lici na svinju?!....nije njemu Muhamed dao dozvolu da ubija, ali kome je?, treba ga odstraniti, sprijeciti itd., koga ne treba spreciti, tko upotrebljava ubojito oruzje, eksploziv ada bi dokazao istinitost svoga promisljanja! Zato piskaranja tipa koji izcitavama u komentarima su definitivno u domeni grca, nesposobnosti prevashodno, koja ne moze opravdati samu sebe!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *