MI6 УДАРА НА СРБИЈУ преко ова два председника

MI6 UDARA NA SRBIJU preko ova dva predsednika

4 septembra 2018

Agenti britanske obaveštajne službe MI6 već mesec dana obilaze Podgoricu, Sarajevo i Prištinu kako bi oslabili pregovaračke pozicije srpske strane tokom pregovora o rešavanju statusa Kosova.Logistički i operativni centar je već zaživeo u Sarajevu, a na jesen se planira otvaranje istog i u Podgorici.

Ofanziva agenata MI6 ima strateško uporište u težnji da se medijskim i operativnim delovanjem oslabi uticaj Srbije na Balkanu.

Agenti preko svoje mreže saradnika žele da izvrše dodatni pritisak na Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, a Podgorica im je idealno tle za tako nešto.

MI6 je ohrabrila premijera Duška Markovića da podrži napore Ramuša Haradinaja da propadnu pregovori oko Kosova jer britansku službu interesuje da Balkan i dalje bude trusno područje gde je lako izazvati nemire.

Upravo zbog ovakvog delovanja MI6 koja je rovarila i u srpskim bezbednosnim službama Vučić je nakon tih saznanja zahladnio odnose sa zvaničnom Crnom Gorom.

Sve političke i svake druge akcije crnogorskih vlasti direktno su koordinisane iz Londona i to više nije nikakva tajna.

– Crna Gora je poligon MI6 za destabilizaciju legitimno izabranih vlasti u Beogradu što se najbolje vidi na slučaju Kosova. Isti ovakav scenario je viđen 2000. godine, kao i godinama ranije, kada je upravo preko Podgorice, rušena vlast u Beogradu – kaže sagovornik za portal borba.me.

Naime, njima ne odgovara stabilizacija prilika na Balkanu, a naročito, najavljeno objedinjavanje prosrpskih stranaka u regionu, uz podršku zvanične Srbije, kao protivteža planovima agentura Britanije i Nemačke.

(Borba.me)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Pera says:

    Mi tu nista ne mozemo pored ovakve nazovi vlasti. Jedino bi te krvopije mogli da sredimo kad bi dali ovlascenje kgbeu da ih potamane, al stvarno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *