МИГРАНТИ ДИВЉАЛИ У БЕОГРАДУ: Напали и тукли раднике обезбеђења и опљачкали бутик у центру Београда (ВИДЕО)

MIGRANTI DIVLJALI U BEOGRADU: Napali i tukli radnike obezbeđenja i opljačkali butik u centru Beograda (VIDEO)

27 januara 2021

Večeras u centru Beograda dogodila se brutalna pljačka butika od strane grupe migranata

Incident u Beogradu se dogodio oko 18 časova kada je oko desetak migranata ušlo u butik i sukobilo se sa dva člana obezbeđenja.

Obračun je trajao oko desetak minuta, a očevidac sa lica mesta događaja navodi da su ostali muškarci samo posmatrali ovaj sukob.

Prema informacijama sa Instagram stranice Moj Beograd, uspeli su nakon desetominutnog sukoba da ukradu jednu jaknu!

Nije poznato da li je policija reagovala i da li su migranti privedeni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

(Glas Javnosti)

KOMENTARI7 komentara

 1. Ivana says:

  U svakoj koloniji je tako nek probaju u Hrvatskoj konjušari imaju državu i etnički ju očistili a Srbi samo naivnost, ludost, kukavičluk itd.

  • Za Srbiju says:

   Slažem se. Mi odavno nismo državotvorni narod.

  • Pendrek says:

   U HR su ljudi spremni ici do krajnost, dok u Srbiji sprecava vlast da budes Srbin i jos zato jel nismo drzava Srba, vec gradjanska drzava gde su samo Srbi vecina. Biti ponosan na dostignuce i uspehe je snaga koje pokrece sve vazne sfere. To se videlo kada HR igra fudbal jel u njima je ona jaka volja pobediti dok ovi nasih ne opterecuju se kada izgube jel i onako nemaju od toga nista to je velika razlika. Veru u Boga i samo dobra volja i nemoze te niko zaustaviti.

 2. Rajko says:

  Ne znam zašto se migrantima besplatno ne dele kondomi. Bar sa te strane da budemo zaštićeni.

 3. kk says:

  mi smo zasluzili jos gore!

 4. Rista says:

  U Beogradu svi divljaju. Moj tata bijo Sremac, iz pećinaca ali je pre rata otvorio fabriku u Zrenjaninu. Onda ga ulogorile Švabe, oslobodili Rusi a posle rata je nastavio sa fabrikom dok mu nisu nacionalizovali. Samo moj tajkica bijo poltron i zato sam se ja rodio, inače ništa ne bi bilo od mene. Učlanio se oma u KPJ i kao stručnjaka ga zaposle u Beogradu. Radio 30 godina u Beogradu kao neki tamo, šta ja znam šta je bio, ali posle 30 godina napusti Beograd zbog divljaka. Doselio ih Tile. Vremenom su preuzeli sve funkcije, Crnogorci bili milicajci a Srbi iz Beograda i okoline postali podklasa. Ti što nisu pomogli su verovatno doseljenici, tzv kolonizatori, a ostali nisu pomogli zato što taj butik verovatno pripada Jugo vrsti migranata i bogatim izneglicama iz ostalih delova Jugoslavije. Stari Srbi u Beogradu i okolini, dakle i u Sremu, su samo podklasa. Da su pomogli, crnogorski i lički inspektori milicije bi ih strpali u zatvor. Jel ovo pomalo šovinistički? Pa jeste, šta mogu kad sam šovinista. Pravih Srba u Srbiji ima, ali su sekundarna sirovina već 70 godina. Zato je onaj ambasador spravom pitao Ima li Srba...Pa ima, ali su u katakombama i bore se da prežive.

 5. Mr.Macola says:

  Gdje su Grobari i Delije? Sto ne tuku ove?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *