МИГРАНТИ ПРОБИЛИ ОГРАДУ НА ХОРГОШУ! Мађарски полицијци пуцали

MIGRANTI PROBILI OGRADU NA HORGOŠU! Mađarski policijci pucali

28 januara 2020

Veća grupa migranata probila je ogradu kod srpsko-mađarskog prelaza Horgoš-Reske 2. Mađarski pogranični policajci ispalili su hice upozorenja.

Kako je saopštila mađarska policija, dve grupe migranata su jutros oko 5.30 pokušale nezakonito da uđu na teritoriju Mađarske u blizini graničnog prelaza Horgoš 2-Reske 2.Oko 60 migranata probilo je ogradu u vreme kada je prelaz Horgoš 2 zatvoren, a dežurni mađarski policajci su ispalili nekoliko hitaca upozorenja u vazduh, što je sprečilo migrante da nelegalno uđu u Mađarsku.

Četiri lica su uhapšena, navodi se u saopštenju.

Prelaz Horgoš 2-Reske 2 je zatvoren.

KOMENTARI8 komentara

 1. Kosovac says:

  Znači, ograda na Horgošu je slabo urađena. Treba ispitati Javnu nabavku izrade ograde. Tolike pare, a ograda ne može da izdrži pritisak.

  • Roy says:

   Ti si smlata. Nije ograda pravljena da izdrzi pritisak nego kao znak upozorenja. Koja ograda moze izdrzatip pritisak ako je 60 ljudi razvaljuju? I sta tebe briga koliko su madjari platili svoju ogradu i sto su je postavili. Idi na KosMet i brani svoje, sta te briga za Madjarsku bitango jedna.

   • persida says:

    Kosovac je pravoslavac, a oni nista ne brane nego okrecu drugi obraz, a okrecu i ledja, da ne objasnjavam zasto. Kacavenda je objasnio.

    • 123 says:

     Nek se spreme prelazi prema ustašiji, da vidimo kakav je kvalitet žice na ogradama tamo!

    • Roy says:

     Aha, hvala na objasnjenju. Samo neka okrece i obraz i dupe. Prisjesce im pravoslavlje i okretanje drugog obraza

   • Kosovac says:

    @ Roy, …..Bitanga ti je tata. ……….Uhvatio si se sa ovom kljakavom persidom, pa kao rodnoverci i novoverci stare vere se sekirate što Madžarska nema more a ima ogradu. ……….Moguće je da si i ti muško-žensko kao persida, pa ste kao takvi našli zajednički jezik među satanistima bivšim Srbima.

 2. Vinogradarska Breskva says:

  Granice između suverenih država se prelaze na zakonom predviđenim i opremljenim mestima sa zakonom propisanim dokumentima.Svaki drugačiji prelaz državne granice je KRIVIČNO DELO koje se sankcioniše zakonom.Kako sve granice ,civilizovane,na svetu obezbeđuju uniformisana i naoružana lica ,civilizacijsko dostignuće je da to oružje i upotrebe ako druga upozorenja ne daju rezultate.

 3. petrovgrad says:

  Neće emigranti u Madjarsku i da ih puste. Oni hoće što bi rekli naši Romi Haustriju i Nemaćku. Orban treba da promeni taktiku. Lepo utvovari ih u kamione i otprati do granice sa Austrijom, pa neka razvaquju ogradu u Austriji. I nama bi bilo bolje. Treba biti pragmatičan. Zašto bi Madjari čuvali granicu Austrije i onako nisu isto carstvo već 100 godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *