МИГРАНТИ ПУЦАЛИ НА ПОЛИЦИЈУ: Жандармерија и САЈ на ногама

MIGRANTI PUCALI NA POLICIJU: Žandarmerija i SAJ na nogama

17 juna 2020

Policija Republike Srpske intervenisala je na području Klašnica, a nakon dojave da se u jednoj kući nalazi grupa migranata.Nakon što je policija pronašla kuću, jedan od migranata pucao je na policajku koja je reagovala policijski i uzvratila paljbu.

Povređenih nije bilo, dok su se migranti razbežili.

Policija je u potrazi za istima.

U potrazi su uključeni SAJ, Žandarmerija i helikopterski servis.

KOMENTARI10 komentara

 1. Boris says:

  Uzas! Kakve besmislene tekstove vi objavljujete?!Ko, sta, gdje, kako, zasto?! Nicega nema, nikakvih imena niti opisa?! U poredjenju s vama danasnji novinari-penzioneri, svjedoci tog "mracnog" doba komunizma su "zlatni decki"koji ce vam svi do jednog potvrditi da Tito uopste nije bio diktator!!! U njegovo vrijeme novinar je smio da objavi ime i prezime i da tacno prezentira dogadjaj ukoliko on nije bio previse "nezgodan" za Vladara! A vi NE SMIJETE ni da "prdnete" ni o cemu?! UZAS!!!

  • Miki says:

   A šta bi ti , da ti daju imena dzihadista ? Koji si ... Svali te dzihadisti

  • Kosovac says:

   @ Boris, …..Tebe kao da je neko udario mokrom čarapom, pa ti aktivirao nostalgiju za tim velikim komunističkim govnetom. Taj što je tebi rekao da su u komunističkom vremenu novinari pisali slobodno, on te je napravio na budalu. Čak ni tvoji Hrvati ne vole to zločinačko govno, iako im je on učinio nemerljivu uslugu.

 2. kk says:

  A odakle migrantima oruzje???

 3. Zorana says:

  Vucicevo zlo se preleva i na Republiku Srpsku. Unistice nas vucic potpuno. Taj covek zavrsava nemacki posao genocida nad Srbima iz dva svetska rata.

  • gago says:

   Zorana-Sabaha,ne lupaj!

  • rajko says:

   Ne mogu da verujem da si zaboravio da blatis i Vucicevog sina.

 4. Beli Orao says:

  Nešto mi je tu nelogično tj neprofesionalno ako je već znanica kuće i lokacije gdje se nalaze i to naoružani teroristi ( nisu to nevine izbjeglice) , zašto nije opkoljena kuća i priklještena grupa teror-migranata i uhapšena ??? Nešto tu nevalja u ovoj priči ili je basna za čitaoce!!!???

 5. uddu says:

  Imena,prezimena,slike iz svih uglova...Ali verovatno su migranti samo isprobavali oružje kojim će kasnije krenuti na nas !

 6. Mir brate mir says:

  Da, Orban je lepo postavljao pitanja, "Pa gde su sada vojnici raspale ISIS, to su migranti." Takođe: "Da se ne lažemo svi su oni vojno sposobni i obučeni, dajte im oružje i okupiraće Evropu." E, zato je bata Orban odmah digao žicu, vojsku i miliciju. No migrantos, no problems. Mađarsku nije osvojio ni Otoman Sulejman, stigo do Budimpešte i ništa nije mogao, a sada će kao ovi migranti? Pravi nemci beže iz Nemačke i kupuju kuće i imanja oko Balatnog jezera, nema migranata, sloboda, Orban pametan, sve je da te Bog vidi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *