„МИГРАНТСКИ РАЈ“: Ево како изгледа град у Шведској где иде велики број миграната! (ВИДЕО)

„MIGRANTSKI RAJ“: Evo kako izgleda grad u Švedskoj gde ide veliki broj migranata! (VIDEO)

23 avgusta 2015

31316sweden_crisis_678x320_frontDva kratka videa će vam pokazati stanje u „multikulturalnom imigrantskom raju“ Malmeu u Švedskoj, gde su pucnjave, silovanja, eksplozije bombi, kalašnjikovi i ručne granate postali svakodnevica.

Malme je pravi prikaz onoga što će zadesiti ostale evropske gradove ukoliko se ne prekine enormni i nekontrolisani prilv imigranata.

Već dugi niz godina u medijima se pojavljuju priče kako je švedska policija u sprezi s vlastima izgubila kontrolu nad svojom zemljom. Takođe, svako malo se pojavljuju potpuno kontradiktorne vesti gde s jedne strane imamo izveštaje u kojima imigranti čine teške i brutalne zločine i nesmetano učestvuju u svim mogućim oblicima kriminala, do te mere da su geta pretvorili u zone u koje ne kroči niti ta policija, a s druge strane ti isti mediji propagiraju „spašavanje imigranata“ na Mediteranu i njihovo dovlačenje u „multi-kulti“ raj zvan Švedska, gde je zakonom čak zabranjeno kritikovati odluke vlasti vezane za tu istu imigraciju.

Upravo ta masovna ne-evropska imigracija iz zemalja Bliskog istoka i Afrike, uzrok je sveopšteg haosa i enormnog rasta nasilja, ali o tome se i dalje ćuti, a što je još gore, niko ništa ne preduzima protiv toga.

Mnogi su već Švedsku otpisali upravo zbog apsurdnih poteza vlasti, ali i naroda. Švedska je pravi primer onoga što se događa jednoj zemlji kada se u nju nekontrolisano dovede enormna brojka imigranata, koje bi se tobože trebalo „asimilirati“ i koji bi trebalo da poprime kulturne običaje zemlje u koju su došli, a koji zapravo svoju (ne)kulturu i običaje samo prenose u novo okruženje, pod čijim delovanjem dolazi do evidentnog sukobljavanja i eskalacije nasilja.

Imigracija nije pogodila i ne utiče negativno samo na Švedsku – to se događa u svim zemljama Evrope, ali vlasti i dalje promovišu „spašavanje“ i „humanost“.

Kada je u pitanju Švedska, mnogi ne znaju da zemlje Skandinavije imaju takozvani pakt nazvan „Nordijska konvencija“, koja omogućava građanima nordijskih zemalja da se po želji sele bez ikakvih problema unutar zemalja članica tog pakta. To znači da, kad Švedska finansijski i demografski propadne, svi imigranti koji imaju švedsko državljanstvo mogu slobodno otići u Dansku, Norvešku, Finsku… To znači da je sever Evrope na rubu propasti.

(Sloboda.hr, priredio Intermagazin)

KOMENTARI13 komentara

 1. Zeljko says:

  EU , to je jedan slabašan, ultrabirokratski tigar od papira koji nijednu jedinu krizu, ne varajmo se, od rata u bivšoj Jugoslaviji do danas nije mogao riješiti bez Amerike. Ako Europa ne formira svoju vojsku, svoju vladu, svoj stvarni Parlament, neće više postojati osim kao carinska unija, a i to je uvjetno. A do tada Grci, Makedonci, Srbi, Hrvati nosite se sa imigrantima kako znate i umijete, kako vam savjest nalaže. Europa vam neće pomoći, jer kad treba, kad je najviše potrebna, nje nema. Možda vam pošalju neki stari Land Rover ili neku novu Toyotu da lakše kontrolirate granicu. Ili neki manji grant kao onomad što su lakiranoj buba švabi omogućili da se on, baš on, bori za ženska prava. Živimo nažalost u doba licemjerja, hipokrizije velikih razmjera. Ponekad se pitam, a zašto mi se djed ikada vratio iz Amerike. Mogao je, radi mene, tamo i ostati. Ratko Knežević je investicijski bankar iz Londona, magistar znanosti, koji već godinama radi za najveće svjetske financijske institucije kao stručnjak za ekonomije malih zemalja. Upravo to je bila i tema njegovog magistarskog rada na prestižnoj i cijenjenoj u svijetu London Business School i njenoj školi za lidere Sloan fellowship. Često su ga citirali u Financial Timesu, The Economistu, BBC-u, New Yorkeru i ABC Newsu...

 2. Zapadnjak says:

  Dok Evropa formira sve te institucije i odluči da stvar uzme u svoje ruke,ne mareći za to šta joj naređuje Amerika,do tada,Željko,više neće biti ni Srba ni Hrvata ni Grka a boga mi ni Makedonaca.Poslednji i najveći branik,koji je branio Evropu,bila je Jugoslavija,sa jakom armijom i policijom,razbijena u paramparčad više nije faktor na Balkanu,koji je sad p....n dim za Islamiste,a anemična Švedska,moje je mišljenje,broji svoje poslednje dane,zato su i bili besni Bilt & co. kad je Srbija uspela da se izvuče iz kandži EU i Amerike,jer,samostalna država kakva god bila predstavlja slabu kariku za Islamske "emigrante",a da su je razbili i podelili između sebe,kako su planirali,opet bi imali Vojnu krajinu,mada,još uvek nije za to kasno.

 3. Žan Žak Masturbatourr says:

  Željko, NIJE EUROPA NEGO EVROPA, OVO JE SRPSKI PORTAL I NAUČI SE PRIČATI SRPSKI KAD SI TU, TAJ TVOJ "JEZIK" PRIČAJ SA SVOJIM SAPLEMENICIMA KROMANJONCIMA

 4. Evroazijska Unija says:

  Malmo je grad bede. Odite na Wikipediu, pogledajte koliko većih preduzeća ima u Malmeu pa ćete videti o čemu pričam. Samo 1 preduzeće zapošljava 3000 ljudi, još 5-6 po 1000 i to je to, na grad od 300 000.

 5. hy says:

  Ti, masturbatore, sram te bilo sto se tako podpisujes, bedo jedna, pa barem si u stanju da platis jednog fukosa, da to ne budes. Gnjido polupismena, ti kao onaj sto non- stop spominje medjunozje, tu odvratnu rec, ko li je izmisli, crko sto pre.

 6. Ranko-Banja Luka says:

  Ne zavaravajte se, Evropa je stara kurva. I Jevreji su se zanosili sa tim multi-kulti idejama, pa znamo kako su završili.. Tako će biti i sa ovim arapskim dođošima. Svi ti zapadnjaci i sjevernjaci su fašisti. Mi tu nemamo šta tražiti, samo udariti ograde, a ove što su već ušli kod nas brzo protjerati..

 7. Evroazijska Unija says:

  hy, odi kopati po kontejnerima hrvoje kao i ostatak tvog ysranog naroda i ne drombuljaj ovde vaše laži i gluposti

 8. T.M. says:

  https://www.youtube.com/watch?v=yygswki55d0

 9. Za Srbiju says:

  Ovo nije ništa, šta čeka Srbiju.

 10. tinman19 says:

  Ranko- Banja Luka, potpuno si u pravu. Srbija se treba beskompromisno zaštiti od smeća koje u nju navire iz Sirije, Knina i Libije. Kao što srba nema izvan Srbije tako ne može biti nikoga osim srba u Srbiji. Sve smeće iz Sirije, Knina i Libije treba odmah izbaciti preko granice Srbije. Srbija je samo za srbe.

 11. miodrag says:

  RINGE RINGE RAJA DOŠO ČIKA PAJA.... AJDE KO ĆE PRVI NA SRANJE? DA LI SU SRBI ZAISTA TOLIKI IMBECILI, MISLIM DA JE GLOBALNI ONAJ - MASTURBATOR, MISLIO SAM DA SU TAKVI IZUMRLI JOŠ U PLEISTOCENU, A NI OSTALI NISU NIŠTA VIŠE NAPREDOVALI U KRETANJU. PA ŠTA MISLITE SRBI-- ŠTA VAM JE ANIMAL-VUČKO PRIPREMIO? MISLITE LI DA JE OVO U EVROPI POZORIŠTE GDE SE VAŠE JEBENE ,SMRDLJIVE DUŠE MOGU TEK TAKO ZADOVOLJAVATI TUĐOM MIGRANTSKOM MUKOM. ŠTA TEK VAS ČEKA , J A D N I CI?

 12. Lupigaa says:

  Dakle, namau Hr fali poznavanja i znanja o tim drugacijim svjetovima i kulturama. Mnogi ne znaju da npr u londonu postoje kvartovi gdije se primjenjuje iskljucivo šerijatsko pravo i ne djeluje Engleski pravni sustav. Vec postoje mnoga mjesta i gradovi u Evropi, gdije se nesmije prosetati curica u mini suknji. Sto se tice njihovog getoiziranja npr u Parizu,ne radi se o tome da ih je u ta geta gurnulo francusko drustvo, oni bi stvorili geto da zive i na samim Jelizejskim polljanama. Riječ je onrazlikama medju svjetovima a njihov svijet pociva na tri fundamentalna nepromijenljiva principa: -nasilno nametnuti brakovi u plemenu izmedju srodnika -spolno sakacenje zena( obrezivanje) - kaznjavanje sramočenja oviteljskim nasiljem( kmenovanjem do smrti itd itd) Dakle vec treca generacija potomaka imigranata nesmije se iz spomenutih razlogaA NITI TO ZELI, integrirati ili asimilirati u društvo nove domovine. RELIGIJA, SNAZNA TRADICIJA I OBITELJ uvjetovali su da ti isti nisuA NITI CE SE IKADA I ZA DLAKU PROMIJENITI jer ne zele biti korumpirani zapadnjačkim načinom života i kulturom A OBITELJI POD PRIJETNJOM NASILJA DO SMRTI I ISKLJUČENJEM IZ OBITELJI, brane da ulaze u bilo kakove odnose sa osobe druge religije ili kulture. Tek ce nasi potomci shvatiti sto smo im prouzročili,i oni ce morati postati isti kao i ove pridošlice, ili ce biti istjerani iz svojih domova i zemalja ili biti uništeni. POGLEDAJTE STO SE NA BLISKOM ISTOKU DOGADJA SA KRSCANIMA I JEZIDIMA. Isto bi bilo i sa židovima da nisu toliko močni i hrabri i da nemaju nuklearno oružje.

 13. slavco says:

  Bili zivi pa videli. Da je dobro nije a sta ce videcemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *