МИЛА АЛЕЧКОВИЋ ИЗНЕЛА ДОКАЗЕ: Министар Ђорђевић тврди да је дете имало шугу и да није имало неопходне услове за живот, а истина је… (ВИДЕО)

MILA ALEČKOVIĆ IZNELA DOKAZE: Ministar Đorđević tvrdi da je dete imalo šugu i da nije imalo neophodne uslove za život, a istina je… (VIDEO)

28 decembra 2017

Klinički psiholog, profesor i pisac Mila Alečković odgovorila je na optuužbe ministra Zorana Đorđevića da je dete koje je povereno njoj na šuvanje bilo zapušteno i zaraženo šugom. Alečković je u video izjavi odbacila navode Centra za socijalni rad i pokazala niz fotografija koja pokazuju da je dete živelo u odličnim uslovima i išlo u elitnu školu.

Ona je rekla da ne krivi Đorđevića, koji je samo pročitao ono što su mu ljudi iz Centra za socijalni rad dostavili, ali da  su ti izveštaji lažni i pozvala ga je da proveri ono što je navedeno. Ona je takođe izjavila da će brojni umetnici i javne ličnosti koji su dolazili u posete poridici Mile Alečković svedočiti istinu o uslovima u kojima je dete živelo.

Pokazala je i fotografije sa putovanja po Francuskoj, Španiji i Italiji koje pokazuju da dete nije oskudevalo kako je Đorđević naveo. Dete je bilo dve godine u porodici Mile Alečković.

Ona je zaposlene u Centru za socijalni rad optužila da su dete iz njene kuće uzeli iz pakosti u ljubomore.  Ranije je Mila Alečković izjavila da je dete oduzeto kako bi bilo prodato drugoj porodici.

Ona je ministra i nadležene iz Centra pozvala na suočavanje koje su odgovorni iz Centra već jednom odbili.

(Pravda)

KOMENTARI60 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ovo ministar???!! Eeee,Srbijo,ne bilo te! Lice pokazuje kakva je "unutrašnjost"! Zlo!

  • zlatko says:

   Šofer ostao šofer. A dobio je šansu da napravi nešto od sebe.

   • Milutin says:

    Šofer je stručnost u vožnji a falsifikat je krivično delo.

  • Zorica says:

   Baš tako, lice i oči

  • Batina says:

   Djordjevic je guba na srbskome narodu.

 2. zlatko says:

  E, redakcijo, najzad. Čekam već danima da se oglasiš u vezi sa ovom strašnom temom, a ti mudro ćutiš i objavljuješ sve efemerije do kojih možeš da dodješ. Čega se plašiš? Ovog šodera?

  • zlatko says:

   Evo sad pročitah tekst i vidim da ste dobrim delom pogrešno prepričali video izjavu. Ublažavate i pokušavate da zaštitite one koji to niti zaslužuju niti se mogu odbraniti.

   • zlatko says:

    Ako se plašite, muškarčine, sklonite se iza Milinih širokih pleća!

    • Velika Metla says:

     Naravno da se plaše! Dokaz? Eto ti petooktobarci koji su u crno zavili Srbiju slobodno šetkaju i keze se u sred face tome istome narodu! A narod? Neka,da nam u ratu deca ne ginu! Verovatno ih ova postepena pogibija manje "boli"!

     • Zorica says:

      Neka ginu od droge i manijaka

      • Velika Metla says:

       Zorica,garantujem ti da ih od devedesetih do danas nije manje poginulo od mafije i droge nego od ratova devedesetih!

 3. goran says:

  Dete je oteo pedofilski klan u znak odmazde za ono sto je Mila pricala u svojim emisijama. Pedofili i ostali degenerici vladaju Srbijom. Napred Mila, svaka cast roditeljima koji se bore za svoju decu, a protiv medjunarodne pedofilske mafije. U Milin stan je upalo osam radnika doticne sluzbe i pocelo da otima dete. Kako su i na koji nacin pronasli sugu? Da nisu oni mozda bili sugavi pa zarazili dete posle otmice, o tome treba razmisliti, to treba proveriti. Ja verujem da ti monstrumi imaju ne samo sugu nego i teze bolesti.

  • zlatko says:

   Da, i ja sam o toj ministrovoj šugi dosta razmišljao. Ko zna gde drže jadno dete, u kakvoj prljavoj podrumčini, sakrili ga u kereću jazbinu, jer znaju koliki su kriminal počinili. Dete se tu moglo zaraziti svačim, pogotovu po zimskom vremenu, pa to sad treba opravdati. Ovo bi moglo značiti sledeće: ili šalju poruku Mili: "Šta će ti šugavo dete?", ili polako počinju da shvataju da im otmica neće proći i da će dete morati vratiti, pa sad muka zbog šuge i jadnog stanja u koje su dete doveli. Mislim da će ovo morati vrlo brzo da se rasplete, inače bi dete moglo i umreti u zatočeništvu, pod njihovom zaštitom od Milinog "zuluma".

   • Batina says:

    Ostavka sofercine.

   • namcor says:

    Zlatko, na strano to što su oni, možda, bili šugavi, ali moguće je i da su dete, namerno, naknadno zarazili. Uostalom, niko ne zna u kakvim je uslovima sada dete. Druga mogućnost je da je dete i zakačilo, kao i milioni druge dece šugu u školi. Ajd, nek se javi neko da je nekad, u školi nije "zakačio"? Ja jesam. Izjavu "Ministra" sam pročitao u "Blicu". Ali me je zaprepastio propratni tekst (kao i jedan par dana ranije), gde, podmuklo sugerišu da je Mira nepodobna za hranioca i slično. Napisao sam komentar, koji mi, naravno, nisu objavili. Onda sam im napisao, doslovce: "Možete vi kako hoćete. Ali nećete dokle hoćete! Doći će dan kada ćete morati objasniti šta ste radili. I ZAŠTO!"

    • zlatko says:

     Ja u životu nisam imao ni vaške ni šugu kao ni druga deca iz moje škole. Živeo sam u vreme kad toga nije bilo. Vaške sam kasnije video, a šugu nisam, ali znam da je ima. Zašto toga svega nije bilo u vreme kad smo bili siromašniji i živeli u uslovima u kojim je bilo daleko teže održavati higijenu, a sad ima, to je pitanje. Ranije nije bilo ni buva, ni stenica ni drugih napasnika. Samo je komaraca i muva bilo oduvek.

     • zlatko says:

      Najezda tih parazita je počela kad i najezda Šiptara i njihovo otimanje KiM-a. Nije ni čudo što su sad ponovo na dnevnom redu.

      • kuki says:

       Da, da. Došli zajedno sa AV.

  • Za Srbiju says:

   Ovo je probni balon. A ja bih rekao CRVENA LINIJA. Posle ovoga, bićemo srećni da zateknemo decu kod kuće, kada se vraćamo sa posla. Jer ako su ovo uradili Mili Alečković, čemu da se mi nadamo? Da nam decu kupe kamionima po školama ili da upadaju u naše domove i odvode ih, kao što je to radio Gestapo i hrvati. Ovo je monstruozno ludilo korumpiranog antisrbskog sistema i crvena linija za nas. Pokrenimo se za svoju decu, jer nas neće biti. Napravimo FRONT, jer Mila ovaj rat ne može sama da dobije. Poziv na protest u petak 29. decembar u 12 časova ispred Nemanjine 33.

 4. goran says:

  Kampanja protiv Mile je nastavak kampanje protiv Gujona, da se sprece svedoci uzasnog stanja srpskog stanovnistva na Kosovu. Tim pre jer su svi oni francuski drzavljani. Zato moram reci: napred Gujon, napred Mila, napred Bataj, vi ste mozda i jedini koji se bore za Srbe, zato i hoce da vas uniste. Zivela Srbija i srpski narod.

  • Zorica says:

   Upravo tako.Zivi bili

 5. Mi says:

  Ministar je ministar zato da se ne meša i ne talasa , ali da potpiše i ispuni svaki nalog dat odozgo.Tako je bilo u vojsci dok je ministrovo , tako je danas u trenutno važećem ministarstvu. Centri za socijalni rad su shvatili da je ovo njihovih pet minuta slave. Priču o šugavosti, i zapuštenosti ne bih da komentarišem, deluje previše čaršijski i tendenciozno. Ako je neko ušao u neke od njihovih centara, i shvatio kakva klima vlada,lako će predočiti sebi sliku o opcijama tamo i ovamo....

 6. doktrina soka says:

  Za takvu tvrdnju trebaju dokazi.Po dete nije dosla kompletna ekipa koja treba da napravi uvidaj, pregleda dete na licu mesta UTVRDI CINJENICNO STANJE i da svi prisutni potpisu zatecene CINJENICE.Ministar je samo dokazao da nije koncentrisan za svoj posao,svaki izvestaj o bilo cemu sto on treba da predoci javnosti,trebao bi pomno da prouci jer inace rusi svoj krtedibilitet,a i vlade u kojoj je izabran za takvu funkciju.Inace sto se tice suge gospoda bi trebala da znaju,da se suga ne dobija zbog neadekvatne higijene,to je zarazna bolest koja se moze dobiti na svakom javnom mestu gde se sedna pokraj neke osobe,ako se kaputi vesaju jedan pored drugog,to je vaska koja lako preko garderobe prede na drugu osobu,u skoli i profesori dobiju sugu od dece u medicini osoblje od pacijenta.Drugo sta cemo oduzimati decu i od roditelja ako dete dobije sugu.Ovo je sakrivena poruka MILA ALECKOVIC JE "SUGAVA" ne prilazite,BAR JA TO TAKO SHVATAM. Ma brate ovi u centru a i ministar su nekompetentni i smesni kao bioskop,sada neka pod hitno beze pod kamen.SUGA, MAJKE TI, DALI SU NORMALNI,vokabular koji vreda IQ.PROCEDURA PREUZIMANJA DETETA JE PREKRSENA STO JE LAKO DOKAZIVO I SUD CE MILA DOBITI, JER NEPOZNAJU ZAKON A BAVE SE TAKO OSETLJIVOM POPULACIJOM KAO STO SU DECA. Stid i saram ih bilo toliko dece je gladno u Srbiji i boli ih uvo,kada tamo dodes da ti pomognu isteraju te sa vrata,"imamo teze slucajeve",a u slucaju Mile Aleckovic rade iz pakosti,po necijoj naredbi,kako bi je emocionalno slomili,ali dobice od sake do lakta.Bas dobro isplivati ce mnoge vrlo neugodne stvari na povrsinu,terali su zeca a isterati ce lisicu.

  • Velika Metla says:

   doktrina,namesničke vlasti od 5.oktobra pa sve do danas i ne zanima kakvo mišljenje ima narod o njima! Šta je još potrebno da uradi vlast da bi ti i slični shvatili da ovo nisu vlasti srbskog naroda,nego vlasti koje postavlja kolonijalni upravnik Srbistana?

   • doktrina soka says:

    @says,shvatam ja,jako dobro,a shvata i narod.I znam da nicija nije gorela do zore.

 7. Pitagora says:

  Da je Mila "zapuštala" dete, ne bi ga ni uzimala. Ono je kod nje provelo dve godine i na kolenima je molilo da je ostave tu gde jeste. Dalje se navodi da je Mila loše sarađivala sa osobama iz centra kada su dolazili u redovne obilaske deteta. Ne zaboravimo da je Mila stručnjak, a oni su uglavnom niko i ništa. Mila njima može i treba da drži lekecije a ne oni njoj. Kada su već sigurni da su u pravu, zašto odbijaju javno sučeljavanje?

  • Velika Metla says:

   U jedejsko-vatikanskoj koloniji kakva je Smrdija sve bezbožničko je moguće! Zato su i kolonija!

   • zlatko says:

    Ti si smrdija kolonizovanog mozga.

    • Velika Metla says:

     Zlatko,ne rekao mi čovek to šta ti reče! A svaki slobodnomisleći Srbin zna da je Srbija kolonija čemerikina! To što si ti zabio tintaru u pesak i razmišljaš onako kako okupator želi je na svu sreću SAMO tvoj problem! Ovakva nazovi vlast i oni koji podržavaju tu istu vlast su ZA MENE teški smrad i to nesnosni! Za ostale ne znam,niti me zanimaju!

     • zlatko says:

      I ako je kolonija, to ne znači da je ti smeš nazivati pogrdnim imenima. Ti ili bilo ko. Šta ja radim sa mojom tintarom, nije tvoja briga. Moja tintara, moj pesak, moja stvar. I ja sam poslednji koji misli i blizu onom kako okupator želi. O smradu na vlasti neću, ne znam otkud uopšte oni u ovom kontekstu.

      • Velika Metla says:

       Zlatko,ako ne čitaš svoje komentarluke onda to uradi po neki put! Ako mene ne interesuje tvoja "tintara",zašto onda tebe interesuje to da li sam ja "smrdija kolonizovanog mozga"? Ako drugoga vređaš onda se ne ljuti kad tebe taj isti vređa! Srbija je postala sinonim za celu sramotu ovoga dunjaluka,bilo to tebi milo ili ne bilo,ali tako je! Od onakve države i naroda kome se divio skoro ceo svet napravili su sramotu kojoj se smeje ceo svet,osim nekoliko naših iskrenih prijatelja! S tobom sam završio!

       • zlatko says:

        Mene "tvoja smrdija kolonizovanog mozga" zanima zato što je to opis zemlje u kojoj i ja živim, u kojoj sam rodjen i odrastao i koju volim bez obzira kakva je. Koga ja to vredjam? I ko je to mene lično uvredio? Nisam siguran da je tvoje vidjenje današnje Srbije sasvim tačno. Ako se neko smeje Srbiji, on je ili glup ili za posmatranje. Srbija je jedna beskrajno tragična priča i to ne od juče ili od devedesetih, nego od početka 20. veka, a možda i od pre. Ih, šteta što si sa mnom završio. Ja tek počeo s tobom.

  • Sanja says:

   Odlican komentar!

 8. goran says:

  Srpska deca ce pobediti pedofile. Zivi bili pa videli.

 9. Zoran says:

  Prodali dete.

 10. Bela says:

  Kako mi je drago što je podignut stepen osetljivosti na položaj dece u Srbiji,očigledno da je u 2017 godini standard toliki da dete koje dobije šugu automatski bude tretirano kao dete sa problemom. Pretpostavljam da deca koja bosa i odrpana prosjače po hladnim trotoarima više ne postoje, nema više ni one dece koja vam peru šoferšajbne jer treba pijane tate da izdržavaju, nema bosih, golih, odrpanih, iskorišćavanih i ponizavanih.Nema devojčica koje se prostituišu jer im roditelji nigde ne rade.. One ružne slike višečlanih porodica u rušnim kućercima su daleka prošlost tako da se i deca iz stanova sa stilskim nameštajem i centralnim grejanjem budno prate. Niže ne može u Srbiji. Svi imaju udobnost doma, to je valjda podrazumevano. Treba li ja da se vratim u Srbiju? Sigurno da. Ono što mi se nikada nije dopadalo to je ta selektivna osetljivost na probleme nekih, ne svih. Sećam se kako su brižna javnost i Centri za SR digli buku jer je jedan mladi bračni par ostavio dete u kolima i otišo na neku zabavu, negde u Novom Sadu. Danima se pisalo o tome, a činjenica da mali romi žive u šahtama u Beogradu i odatle ko pacovi krstare ulicama je neinteresantna tema.Činjenica da samohrane majke nemaju adekvatnu ekonomsku zaštitu i primorane su da se odriču svoje dece ili žive u najbednijim uslovima ostaje neinteresantna tema. Sada je 2017, sada je mnoooogo bolje, dete je Zakon i uslovi koji nisu dostojni jednog srpskog deteta nisu poželjni. Može gospođa da priča šta hoće, ali...zar ne zna da u Srbiji deca ne mogu da pate i da je u najmanju ruku normalno da država zaštiti svako pa i ovo izloženo tako bednim uslovima stanovanja, školovanja i življenja među intelektualcima. Svako dete treba da ima udobnosti koje je imalo i ovo dete...da li zaista ima? Ako su njoj oduzeli dete onda u 50 % porodica već sutra treba isto uraditi. Zašto selektivna briga? Brinuti treba o uslovima života svakog deteta. Ili? Baš se radujem ovom neviđenom standardu po Srbiji, ko da je Švedska u pitanju. Uskoro će pitanje zastarelog modela ajfona biti od krucijalne važnosti, ko to nema zna se da ne vodi brigu o potrebama deteta i u najmanju ruku čini ogroman propust. Je li Srbijica zaista došla do tog stepena osetljivosti? Ako jeste - baš se radujem.

  • zlatko says:

   O čemu ti to, leba ti? Nešto pokušavaš da nam natrljaš na nos, ili šta? Nemamo mi razloga da osećamo krivicu ni zbog koga. Zabiravi takve pokušaje.

  • Velika Metla says:

   Bela,BRAVO za komentar! Oni koji ćute i ne bune se zaslužuju upravo ovo! Više ćeš sakupiti u Beogradu ljudi koji čekaju u red za novi Aj-fon nego na mitingu protiv okupacije!

  • hristina says:

   Bela/ Bravo za komentar! Potpisujem.

  • Zoran says:

   Slusaj coveka, beda u Srbiji, neko se poziva na SUGU i on VERUJE. Hahahaahha.

 11. Sanja says:

  Podrska za gospodju Aleckovic! Nadam se da ce ovo pomoci deci koja se otimaju po Srbiji. Nije lako biti roditelj u Srbiji. Ministar zemlje u kojoj zivim bih reagovao odmah isti dan na ovaj slucaj i obecao narodu da ce istraziti i ispitati slucaj do kraja. Ovaj gospodin ministar reaguje posle 12 dana i kaze da je SR potpuno u pravu. Bez ikakve dileme bez ikakvog pokusaja smiriti javnost.

 12. Sanja Sojah says:

  Podrska za gospodju Aleckovic! Nadam se da ce ovo pomoci deci koja se otimaju po Srbiji. Nije lako biti roditelj u Srbiji. Ministar zemlje u kojoj zivim bih reagovao odmah isti dan na ovaj slucaj i obecao narodu da ce istraziti i ispitati slucaj do kraja. Ovaj gospodin ministar reaguje posle 12 dana i kaze da je SR potpuno u pravu. Bez ikakve dileme bez ikakvog pokusaja smiriti javnost.

 13. goran says:

  Zasto su pri otimanju devojcice trazili od Mile devojcicin pasos, ako vec nemaju nameru da je prodaju pedofilima u inostranstvu???

  • Velika Metla says:

   Goran,došlo je vreme da se uzima pravda u svoje ruke! Nema druge! Pazi molim te oteli ljudima dete zbog navodne nebrige!!?? A ciganska deca? O njima se vodi bolja briga nego o ovoj devojčici? Još im samo fali da me ubede! U koloniji zvana Srbija,banan država,se dešava sve što je protiv Srbije! Uz saglasnost kolonijalne uprave koju nazivaju "srpska vlast"!To nije moja vlast! Ne učestvujem na izborima,i samim time im ne dajem legitimitet! Mirna mi savest! A oni nesrećnici koji misle da će izborima nešto postići izjavljujem saučešće!

 14. Milutin says:

  U ovom slučaju je potpuno jasno da se SNS obračunava sa svima koji je javno kritikuju. Tačnije pojedinci iz te stranke rado sve i svašta na zaštiti imena vučića. Pitanje je da li razmišljaju dokle mogu da rade šta hoće i kako hoće SUPROTNO USTAVU SRBIJE. Ničija vlast nije večna.

 15. Zoran says:

  Istina je da se se da dete hraniteljskoj porodici dok se malo ne uredi, ugoji, oporavi, posle prodaju kao prase.

  • doktrina soka says:

   Upravo tako,da drzavu sto manje kosta,a profit veliki,pa decu ture dobrom i naivnom dobrocinitelju.

 16. goran says:

  U zivotu nisam glasao, pa necu ni sada, ne verujem bitangama, a samo takvi dolaze na vlast.

  • Zoran says:

   To ti je najpametnija stvar. Ni ja ovde u Americi ne glasam. Ako nisu svi isti onda se namestaju izbori, a ako su svi isti, ne namestaju, sve jedno ko ce pobediti. Mark Tven lepo reko odavno: Da se nesto menaj izborima, ne bi nam dali da glasamo.

  • 100%Srbin says:

   gdje ces ti glasati kada nisi Srbin niti drzavljanin Srbije?

 17. Beli Stojan says:

  Ovaj bre ko pravi ustaša!

  • zlatko says:

   To i jesu sve ustaše i, kako ih neko ovde naziva, vatikanoidi, što je na kraju krajeva jedno te isto. Ovaj slučaj samo može da eskalira. Ne postoji način da se smiri, osim da dete vrate, što će oni pokušati da izbegnu po svaku cenu. Zato će se njihovi zločini redjati jedan na drugi toliko dok gomila zločina ne slomi sistem i njih same i njihovu vlast. Levak kojim oni cure ubrzano sužava, pa već danas imaju manje mogućnosti nego juče, a sutra će imati još manje nego danas.

 18. zika says:

  ovo sto sebe zove ministrom je jedna sugava ljigava spodoba koja ne zasluzuje da se nazove covekom

 19. namcor says:

  Vidim da je diskusija, malo, odmakla od samog slučaja. Ali, moram da se pridružim. Da, zaista, glasanjem se ništa ne menja ("Nije važno kako narod glasa, već KO broji glasove"). To jedna činjenica. Ali, druga važnija se sadrži u tome "da tri čobana sa brda mogu da nadglasaju Platona i Aristotela"" - ako razumete. NEMA demokratije! Postoji, samo, diktatura mediokriteta nad pametnima! Jer, tih mediokriteta je uvek bilo, ima i uvek će biti više od obrazovanih i pametnih. A njima je najlakše manipulisati. Tako da su razni "Izbori" samo jedan vid "leba i igara" i vrsta "rijalitija"!

 20. Krajnje vreme je došlo says:

  Turci nam uzimaše decu i od njih praviše janjičare. Ovi sad nam uzimaju decu i liferuju na Zapad za pedofile, farmako i medicinsku mafiju za medicinsko eksperimentisanje. Ne prizivam Turke, ali izgleda da su ovi gori od njih. Razoružaše nas zakonom o oružju, pa ne možemo da se branimo od trgovaca decom, kad banu iznenada, a koje podržava policija, zato nam ostaje samo sekira iza vrata. Ako mi ne maknemo njih sa vlasti, oni će nas.

  • Velika Metla says:

   KVJD,ovi jesu gori od Turadi,101% ! Da su turad radila Srbima ovo šta rade ovi vatikanoidi i njihova služinčad imena "srPska vlast",za svih onih 3 ipo veka direktne i vek ipo indirektne okupacije ne bi od nas ostalo ni za DNK analizu! Samo pogledaj šta je taj zapad uradio Srbiji u Prvom,Drugom i ratu devedesetih i biće ti jasno na šta mislim! Da su nas Turad svih onih vekova pod njihovom okupacijom ovako temeljito tamanili kao zapad u pomenutim ratovima ne bi smo ni postojali danas! Daleko od toga da je nama bilo dobro pod otomanskom okupacijom,ali kada uporediš te dve stvari,zapad i tursku okupaciju,moraš priznati da je turska okupacija bila u svakom slučaju humanija!

 21. Jelena says:

  Ustani srpski narode da skinemo dželate na vlasti sa svojih vratova... Ustani, bori se za svoju slobodu.

 22. Prekinite s tim says:

  Pošto je ovo toliko nerazuman potez države, ne može se drugačije protumačiti, nego kao jedan vid zastrašivanja građana.Hoće da nam stave do znanja da pazimo šta radimo i šta pričamo, inače može da nam se desi i ovo, a ujedno im služi i kao proba, da vide kako će se reagovati javnost.Mislim da su ovim dogurali cara do duvara.Tako je u doba Turaka na Rudniku bio neki Sali-aga, koga su zvalu Rudnički Bik.(Za čudo, rođen je na Rudniku, u porodici Đevrtića).Pored svih poreza, koje je raja plaćala, on zavede "pravo prve bračne noći", a i inače je bio sklon iživljavanju nad Srbima.To "pravo" je njemu, a i Osmanskom carstvu bila kobna greška.Tu sramotu i poniženje Srbi nisu mogli da podnesu, digli se na ustanak jedan, pa drugi i oterali govna u tri... Ovu sramotu i poniženje od strane Hrvata, a i od homoseksualaca, ne verujem da će Srbi pretrpeti.Bolje im je da se navreme uzmu u pamet.Svako treba da se zamisli, ma kako mislio da je moćan i silan, šta bi on radio da njemu neko oduzme dete.Ovo je treći slučaj da to rade.Prvi je malo izbledeo, drugi je od porodice Trkulja i ovaj sada.Valjda će se neko na vlasti naći pametan, da prekine ovaj danak u krvi.

  • kuki says:

   Mislim da se oni ne mogu dozvati pameti. Psihopate su to. Njih moramo oterati sa mesta koja im omogućavaju da čine ove zulume. I to hitno. Inače Srbiji nema opstanka. ... Pročitah negde da je Milino dete već u novoj hraniteljskoj porodici. Ako je tako, onda bi morali da dozvole posete svima koji dete vole, uključujući i Milu i Iva. Uostalom, zar jedna od zamerki njima nije bilo upravo to da nisu dozvoljavali posete najbližih. Mislim da bi detetu ove posete mnogo značile. Koliko shvatam, dete ne može da prihvati ovu promenu (a i kako bi?), niti će je prihvatiti do kraja svog života. Posete rodbine, kao i Mile i Iva bi joj dale, ako ništa drugo, utehu da je svi oni još uvek vole i misle na nju. Ako ministar i odvratne ženetine iz centra za soc. rad. brinu i trunku o njenom dobru, dozvoliće ove posete. Dete nije zavisnik kog treba lečiti nultom terapijom, tj. potpunom apstinencijom od ljubavi. Ona je i dalje normalno ljudsko biće kom je potrebno da bar povremeno vidja draga lica.

   • disi says:

    Sta je ovo, gde je zastita deteta od ovih monstruma, dali je njima jasno da je zastita dacjih prava apsolutno iznad svega. Ko ce taj psiholoski sok da ispravlja i koliko ce to da traje, nema kompententnije osobe od Mile za ovaj problem, koji moze da se resi samo uz bezkrajnu ljubav Mile Aleckovic. Prava ovog deteta su iznad svega i iznad svih. Ko sme to da gazi, gde su Sudovi i sve druge ustanove koje se istinski bave zastitom dece.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *