МИЛАН ПАРОШКИ: Ђинђић је прокоцкао последњу шансу Србије (ВИДЕО)

MILAN PAROŠKI: Đinđić je prokockao poslednju šansu Srbije (VIDEO)

29 maja 2018

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, koja se emituje na televiziji RAS svake nedelje u 21 čas, bio je Milan Paroški. Govorilo se o srpskoj istoriji, manastirima, Svetom Savi… Paroški je objasnio zašto su Rusi mnogo više vezani za Slovence i Hrvate, nego za Srbe. Zašto Medvedev u Sloveniji ostaje dva dana, a u Beogradu samo 2 sata.

(Intermagazin)

KOMENTARI21 komentara

 1. Miki says:

  Đinđić je bio član Nemačke obaveštajne službe BND .

  • Zoran says:

   Zapad ga i ubio.

  • Dragan says:

   A ti video njegovu članskih kartu...

   • Zoran says:

    Nisam ja video njegovu sliku, ali covek koji radi kao filozof na Zapadu, nema sanse da ima pare da onakvu kucu kupi. Ja sam na Zapadu i znam. Ili je mafijas ili radio za nekog. Biraj.

    • Istina booli says:

     Više se ne čudim, od kad mesec dana povremeno pogledam na taj sajt, zašto je sve tako kako je u Srbiji i zašto nije ni moglo biti drugačije u 90-ima, kao u Čehoslovačkoj i SSSR, bez rata.Živeli primitivci , živeo Zoran,hahahahaah

 2. Ognjen says:

  Ljudi da li ste vi svesni da ce vucic da vlada jos 30 godina kao milo ili tito. To je jedna takva mafijaska banda koja je prakticno sad ne unistiva.

  • Zoran says:

   Nece, sklonice ga Zapad. A i istok nema nista protiv toga.

   • Istina booli says:

    Zorane ti sve znaš.Nije tebi lako......

 3. evangelist says:

  E moj Paroški, pa i ti bi ostao bar dva dana na bledskom jezeru ili hrvatskom primorju, umesto i dva sata na adi ciganliji. Žalosno je to što su Srbi uvek tražili nečiju naklonost. Jedino naklonost Oca našeg nebeskog u imenu poslanika njegovog Isusa Hrista vredi života i spasenja za život večni, sve ostalo je zabluda.

 4. Bogomir says:

  Rusi sve vise iskazuju neprijateljstvo prema Srbima, a saradjuju sa Slovencima i Hrvatima. Rusi su najgora laz Helma. Cak im smeta poreklo Slovena odnosno Srba, jer rusi njihov mit o sveslovenskoj hegemoniji. Majmuncine sovjetske

  • Sančo Pansa says:

   Da nam Rusa nije već 2015 bismo nestali...Oduševio me je Paroški! Genijalan dasa!!!

  • Strahinja says:

   Bogomire, ruzan si !!!

   • goran says:

    A ti si Straho lep, kao Karleusa.

  • goran says:

   Uvek sam tvrdio da Rusi vise vole Hrvate, sto ce razvoj dogadjaja i potvrditi. Vole ih jer su Hrvati Zapad, a Rusi vise vole Zaspad nego sebe. U tome je patologija ruskog mentaliteta i u tome smo mi slicni Rusima, samo u patologiji i ni u cemu vise.

   • 6 Licka says:

    Ne spsolutno ne.Razlog zasto Rusi preferiraju Hrvate jest sto su Hrvati dokazano pouzdana batina za borbu protiv Britanske produzene ruke na Balkanu zvane Srbi.To je razlog zasto su Rusi svaku Jugoslaviju rusili preko Hrvata.Jer postojanje bilo kakve Jugoslavije je za Ruse znacilo da nikad nece ovladati Balkanom i Jadranskim Morem.Zato su sve Jugoslavije razbijene u sadejstvu Nemacko Rusko Hrvatskog faktora.Srbi su za Rusiju smetnja na putu do Bslkana i Jadrana koju bi naj radije da uniste za svagda.

    • 6 Licka says:

     Da bi se nakon svega mi Srbi izmirili i opravdali poverenje izgubljeno kod nasih istorijski saveznika dogadjajima iz 90tih.Moracemo kolektivno svi iz svojih glava izbaciti Rusiju.To je uslov svih uslova da povratimo Americko Britansko poverenje.Izgubljeno 90 tih godina.U protivnom ako nastavimo voditi Rusku politiku na Balkanu kako je Milosevic radio nestacemo doslovno.Zapad jednostavno nece tolerisati ono sto smo 90 tih radili to jest Milosevic.Zato kazem da je RS na dobrom putu da nestane jer Dodik upravo radi ono sto je Milosevic radio.

  • 6 Licka says:

   Vec 22 godine me mnogi smatraju debilom jer govorim da su Rusi sa Nemcima razbili SFRJ jer u Srbima vide produzenu Britansku ruku kojom ih Britanci sprecavaju da ovladaju Balkanom.Rusi i Nemci obracun sa Srbima uglavnom vode preko Hrvata a u dva puta i direktno 1914 i 1941.Rusi nisu oruzano kidisali na Srbe kao Nemci i Hrvati.Ali su Rusi idejni tvorci direktiva Drezdenskog kongresa odnosno Kominterne.Koje su predvidele potpuno razbijanje Srpstva gde se god nalazilo.1991 Razbijanje SFRJ sproveli su Nemacka Austrija Rusija preko svojih Boljsevickih elemenata u Srbiji u liku Milosevica i Cosica prevashodno.A u Hrvatskoj to su sproveli preko ustaske emigracije koju je pripremao svo vreme BND i KGB ali i Nacional Komunista u liku Tudjmana Manolica Mesica i ostalih.SFRJ je razbijena zbog pokusaja da se prostor bivse SFRJ picepa i fragmentise sto je vise moguce.Da Anglosaksonski faktor u nekoj skoroj ili daljnoj buducnosti nebi vise mogao okupiti bivse ex YU republike. I od njih praviti novu Jugoslaviju koja bi opet cinila sanitarni kordon prema Rusiji i Nemackoj.Sto se tice samog plana razbijanja SFRJ akcenat je stavljen na Hrvatsko pitanje.To jest trajnu eliminaciju Srba sa prostora Hrvatske.To je bilo naj vaznije da se uradi.Zatim Rusi i Nemci su indistirali na podeli Bosne po principu da Hrvati otcepe od BiH onoliko koliko im je davato Banovinom Hrvstskom.Dok bi ostatak BiH Srbi kroz vecitu mrznju i krv delili sa Bosnjacima.Amerika je na plan Rusije da se Bosna podeli odgovorila brzopotezno.CIA je preko ustaske organizacije HOS u BiH 1993 zapocela razdor unutar Hrvstske vojne komponente izmedju HOS i HVO s ciljem da HOS izazove razdor u planovima Tudjmana da podeli Bosnu.A zatim izmedju ARBIH i HVO zapocne rat za koji ce Tudjman biti optuzen.Cilj toga je bio razbiti Hrvatsku politicku i vojnu komponentu u BiH a HVO gurnuti u rat sa muslimanima.A onda optuziti s pravom Tudjmana da mu je cilj muslimsnsko Hrvatskog rata bio ocepiti tzv Herceg Bosnu i pripoiti je Hrvatskoj.HOS je odlicno obavio svoju ulogu koju mu je CIA dala.Razbio je Tudjmanove planove o podeli Bosne a Hrvatska u Hagu optuzena za agresiju na Bosnu.Ametikanci su Srbiju za planiranje podele Bosne i razbijanje SFRJ u korist Moskve i Betlina kaznili 1999 trajnom amputacijom Kosova.

  • 6 Licka says:

   Da bi se nakon svega mi Srbi izmirili i opravdali poverenje izgubljeno kod nasih istorijski saveznika dogadjajima iz 90tih.Moracemo kolektivno svi iz svojih glava izbaciti Rusiju.To je uslov svih uslova da povratimo Americko Britansko poverenje.Izgubljeno 90 tih godina.U protivnom ako nastavimo voditi Rusku politiku na Balkanu kako je Milosevic radio nestacemo doslovno.Zapad jednostavno nece tolerisati ono sto smo 90 tih radili to jest Milosevic.Zato kazem da je RS na dobrom putu da nestane jer Dodik upravo radi ono sto je Milosevic radio.

   • Djordje says:

    A sad ima cela Srbija da te poslusa i da pocne da voli zapadne fasiste. Da ne koristich slucajno teske narkotike? Idi i detiksiraj se to jest ocisti droge iz tvoje suplje glave.

  • 6 Licka says:

   Pa veliko je pitanje u kolikom procentu smo mi Srbi Sloveni.Ja verujem da mi Srbi naj manje imamo Slovenski gena.Mozda jedino manje Slovenski gena od nas imaju Bugari i Makedonci.Sloveni su uglavnom plavokosi onizeg rasta neznih crta lica slabe korpulencije.Srbi narocito Dinarski Srbi Crna Gora Hercegovina Krajina su susta suprotnost Slovenima.Nit su plavi nit su niski nit sitne korpulencije.Tako da na osnovu ovih parametara moze se doci do zakljucka da Srbi nisu dominantno Sloveni.

   • Istina booli says:

    Da Turci i Balkanci u največopj meri

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *