МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ ОТКРИО: У Србији постоји пећина за којом сви трагају, па чак и СПЦ! ЕВО ШТА СЕ НАЛАЗИ УНУТРА (ВИДЕО)

МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ ОТКРИО: У Србији постоји пећина за којом сви трагају, па чак и СПЦ! ЕВО ШТА СЕ НАЛАЗИ УНУТРА (ВИДЕО)

7 јула 2018

Новинар и публициста, Милан Видојевић, открио је истину о причама о скривеном благу које траже многи, па и СПЦ. Реч је о пећини Качапун. 

ПОГЛЕДАЈТЕ КРАТКИ ВИДЕО И ПРИЧУ МИЛАНА ВИДОЈЕВИЋА:

(ИНТЕРМАГАЗИН)

KOMENTARI8 коментара

 1. Zoran says:

  Ima selo Kacapun blizu Vladicinog Hana.

  • Velika Metla says:

   Зоран,значи каца је пун-а? Ију....,ди ће и попови који су "духовни" оци,да траже злато? Зар им није Бог поручио да се брину за духовно царство,здравље,а не за материјалне ствари? Ј-опет су ме погрешно инВормисали,ццццц....,срам их било!

   • Zoran says:

    Jos Pavle rekao kad video vozni park crkveni: Sta li bi vozili da se nisu zavetovali na skromnost. ______Pa slusaj i popovi imaju dusu...jes da im bog obecao raj tamo (imaju vezu), al i oni bas nisu sigurni dal ce bog da im ispuni, pa da oni ipak ovde odrade taj raj,... pa tamo kako bude.

    • Velika Metla says:

     Зоран,то колико душе имају видимо,и осећамо,али им је стомак небројено пута важнији од душе! Да,то сам чуо за Павла,шта им је рекао,али у малко другачијој форми ! Кад је видео возни парк питао је,"чија су ово возила"? Одговорили су му "наших свештеника"! Онда је Павле одговорио "Рекао сам им да живе скромно,а шта би тек возили да им нисам рекао"!

     • Zoran says:

      Pa takvi, sta da radimo. Mozda nisi video kakvo je infektivno u BG. Ali skoro sigurno jesi video Svetog Savu unutra. Ja nemam nista sto oni Svetog Savu onako napravili, ali brate sto ne naprave i neku privatnu boklnicu, svoju, pa d abud ejeftina, ima to svetu da crkve prave bolnice.

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  sad će neko da ga kidnapuje kad već sve zna :-)))

 3. DonDon says:

  ovaj covek je totalno odlepio

 4. petrovgrad says:

  Tamo gde postoje legende o zakopanom zlatu, tu vlada "gvozdene" sirotinja. Takvih priča sam se naslušao za Novo Brdo. Svaka kuća ima svoju verziju o tovarima zakopanog zlata. Narod živi u teškom siromaštvu. Mnogi su na kazanima narodnje kuhinje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u