МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ ОТКРИО: У Србији постоји пећина за којом сви трагају, па чак и СПЦ! ЕВО ШТА СЕ НАЛАЗИ УНУТРА (ВИДЕО)

MILAN VIDOJEVIĆ OTKRIO: U Srbiji postoji pećina za kojom svi tragaju, pa čak i SPC! EVO ŠTA SE NALAZI UNUTRA (VIDEO)

7 jula 2018

Novinar i publicista, Milan Vidojević, otkrio je istinu o pričama o skrivenom blagu koje traže mnogi, pa i SPC. Reč je o pećini Kačapun. 

POGLEDAJTE KRATKI VIDEO I PRIČU MILANA VIDOJEVIĆA:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI8 komentara

 1. Zoran says:

  Ima selo Kacapun blizu Vladicinog Hana.

  • Velika Metla says:

   Zoran,znači kaca je pun-a? Iju....,di će i popovi koji su "duhovni" oci,da traže zlato? Zar im nije Bog poručio da se brinu za duhovno carstvo,zdravlje,a ne za materijalne stvari? J-opet su me pogrešno inVormisali,ccccc....,sram ih bilo!

   • Zoran says:

    Jos Pavle rekao kad video vozni park crkveni: Sta li bi vozili da se nisu zavetovali na skromnost. ______Pa slusaj i popovi imaju dusu...jes da im bog obecao raj tamo (imaju vezu), al i oni bas nisu sigurni dal ce bog da im ispuni, pa da oni ipak ovde odrade taj raj,... pa tamo kako bude.

    • Velika Metla says:

     Zoran,to koliko duše imaju vidimo,i osećamo,ali im je stomak nebrojeno puta važniji od duše! Da,to sam čuo za Pavla,šta im je rekao,ali u malko drugačijoj formi ! Kad je video vozni park pitao je,"čija su ovo vozila"? Odgovorili su mu "naših sveštenika"! Onda je Pavle odgovorio "Rekao sam im da žive skromno,a šta bi tek vozili da im nisam rekao"!

     • Zoran says:

      Pa takvi, sta da radimo. Mozda nisi video kakvo je infektivno u BG. Ali skoro sigurno jesi video Svetog Savu unutra. Ja nemam nista sto oni Svetog Savu onako napravili, ali brate sto ne naprave i neku privatnu boklnicu, svoju, pa d abud ejeftina, ima to svetu da crkve prave bolnice.

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  sad će neko da ga kidnapuje kad već sve zna :-)))

 3. DonDon says:

  ovaj covek je totalno odlepio

 4. petrovgrad says:

  Tamo gde postoje legende o zakopanom zlatu, tu vlada "gvozdene" sirotinja. Takvih priča sam se naslušao za Novo Brdo. Svaka kuća ima svoju verziju o tovarima zakopanog zlata. Narod živi u teškom siromaštvu. Mnogi su na kazanima narodnje kuhinje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *