МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ ОТКРИВА: „Мошти Светог Саве нису спаљене! Ово је истина о новцу и Ватикану!“ (ВИДЕО

MILAN VIDOJEVIĆ OTKRIVA: „Mošti Svetog Save nisu spaljene! Ovo je istina o novcu i Vatikanu!“ (VIDEO

22 decembra 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, bio je Milan Vidojević, novinar i publicista. U prvom delu razgovora gost je otkrio sve o moštima Svetog Save. Kad su otkrivene i gde se nalaze.

Milan Vidojević je takođe sve otkrio o tokovima novca i Vatikanu.

(Intermagazin)

KOMENTARI7 komentara

 1. Sanja says:

  Kakva je to igra SPC? Govorili su da su spaljene mošti Svetog Save, a sad...

  • Mix says:

   Nije igra, nego je i Patrijarh Pavle znao za to i rekao da... : "Srbi nisu u ovom trenutku dostojni da dočekaju svetitelja. Kada dođe vreme, on će se sam pojaviti"! Dakle, najpre Bogu da se vratimo od koga smo se "odrodili", a onda će nam se i On vratiti zajedno sa svojim svetiteljima!

 2. persida says:

  SPC laze kako zine. Oni ni u cemu ne slede Isusa Hrista, niti ih to interesuje.

 3. Roy says:

  SPC laze kao i sve ostalo. Slava Perunu, slava rodu!

  • persida says:

   Ziveli Vid, Svarog, Perun. Srbi su pagani koji su prodali veru za veceru, bas kao i Hrvati. Vratimo se veri nasih pradedova, a u semitske mitove neka veruju Semiti.

 4. Enzo Molinari says:

  Da citiram jednog Dalmatinca koji je komentarisao sličan slučaj u Rimskoj crkvi: Isus je mrtvog Lazara uskrsnija, nije ga mumificiranog s apostolima nosa po selu. 5. Knjiga Mojsijeva 18 10 Neka se ne nađe u tebe koji bi vodio sina svojega ili kćer svoju kroz oganj, ni vračar, ni koji gata po zvijezdama, ni koji gata po pticama, ni uročnik, 11 Ni bajač, ni koji se dogovara sa zlijem duhovima, ni opsjenar, ni koji pita mrtve. 12 Jer je gad pred Gospodom ko god tako čini, i za take gadove tjera te narode Gospod Bog tvoj ispred tebe.

 5. persida says:

  U Srbiji gladuje pola miliona dece, a ovi raspravljaju o mostima Sv. Save? Totalna budalastina i skretanje sa pravih tema na sporedne. Dmitrovic je prijatan kao voditelj, ali je manipulant, i on radi za Vucica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *