МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ: Српска званична историја је хрпа фалсификата! ЕВО КО ЈЕ КРИВ ЗА ТО (ВИДЕО)

MILAN VIDOJEVIĆ: Srpska zvanična istorija je hrpa falsifikata! EVO KO JE KRIV ZA TO (VIDEO)

27 marta 2020

Milan Vidojević, pisac i dramaturg, gostujući na RAS televiziji, tvrdi da je srpska zvanična istorija hrpa falsifikata, a da je samo jedan isključivi krivac za to. Po njemu, taj krivac je toliko prljav i krvav, da je morao da se bavim tuđom istorijom.

POGLEDAJTE O ČEMU SE RADI: 

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI5 komentara

 1. petrovgrad says:

  Komunistina čelu sa Jozom Broz su radili po nalogu Vatikana. Kod nas Joza kod Rusa Lenjin. Obojica su zabijali nož u ledja pravoslavlju.

  • zika says:

   Tako je

  • Temerinac says:

   Nije baš ubedljiva ova Vidojevićeva istorija. Komunistička sasvim sigurno nije istinitsža, ali ni ova Milanova nije čista Pogotovo je sumnivo ako se vidi kod koga u emisiji gostuje. :D

   • persida says:

    Ne mozes negirati stavove jednoga coveka na osnovu njegovog domacina. Ne branim Ratka jer o njemu ne znam dovoljno, ali treba razlikovati nivoe u dijalogu.

 2. Pera says:

  Mrzi me da slusam svacije pricarije. Dovoljno mi je da znam da je kopitar bio jezuita koji je po nalogu vatikana unistio nas jezik, te nas je odvojio od brace Rusa, a i od Boga, jer od tada nas narod vise nije razumeo popove na sluzbama ! Prvi je patrijarh + Pavle naredio da se sluzbuje na sadasnjem jeziku. Jos jedna zanimljivost, taj isti satanista kopitar je dalje poslat u Ukrajinu, promenio im 2 slova i od tada su njihova mracna elita, kao i nasa, poceli da tvrde da nisu Rusi ! Onaj ljudski otpad vuk, kao vecina koji se tako zovu ili imaju u prezimenu, je bio samo prodana figura ! Nije dzabe Bog uredio da po grobovima vuka i dositeja u porti saborne crkve, ljudi gaze ! Za dositeja znate da je skinuo mantiju i da se kurvao po plemickim lozama u evropi, a kakav je bio prosvetitelj, evropskih satanskih ideja, sada znamo !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *