МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ УЗБУРКАО РЕГИОН: „Ево каква ће бити судбина Косова и Метохије!“ (ВИДЕО)

MILAN VIDOJEVIĆ UZBURKAO REGION: „Evo kakva će biti sudbina Kosova i Metohije!“ (VIDEO)

2 februara 2020

„Ne brinem za Kosovo i Metohiju. Tzv. Kosovo nikada neće biti država!“, izjavio je novinar i publicista Milan Vidojević.

Gostujući u emisiji „A ŠTA VI MISLITE“ na RAS televiziji, Vidojević je otkrio kakva će biti sudbina Kosova i Metohije i koja velika sila će odlučiti o njenoj sudbini.

POGLEDAJTE KRATKU IZJAVU:

(INTERMAGAZIN)

 

KOMENTARI8 komentara

 1. Zoran says:

  Aj ko ce se kladi da pobedjuje socijlaista Sanders u Americi? :)

 2. Marko st says:

  Nije problem banda u Prištini već komunjarski nakot u Beogradu.

  • The Fuck crazy confusion says:

   Taj nakot nije više komunjarski jer je preleteo u sve ostale partije. Komunjarizam je bio loš, ali inače dolazi sve gore vreme, u ovom srećnom kapitalizmu i rasprodaji države ćemo ostati bez hleba i vode, a čika mister the Bily Gates čuveni filantrop će nas konačno istrebiti fabrikovanim virusima i otrovnim vakcinama koje sterilišu genom da se više ne nakotimo, jer i oni nas vide kao komunistički nakot. Živeli - što bi nekad rekao Slobodan Milošević.

  • Predrag says:

   ovo je bre čudak izgubljen u svemiru.

   • The Fuck crazy confusion says:

    Čudak ti deka i tata komunjara koji te napraviše pa te izgubiše u svemiru. Ne znaš ti od koga potičeš, na ovom regionu svi su bili komunjare, a sada su samo preleteli koje kude, oni koji nisu bili komunjare odavno su u zapadnim zemljama i više nisu Srbi već samo preklom koje su zaboravili. Spasi nas Bože gluposti i ludosti.

 3. Ivana says:

  Ako SAD ne dođe do dizanja celog srpskog naroda u Srpskoj Crnoj Gori i Srbiji i rušenje izdajničkih vlasti pa ujedinjenje u jednu srpsku državu NIKAD više neće. Zato Srbi ne budite ovce borba u obe srpske zemlje do ujedinjenja za krst časni i slobodu zlatnu.

  • The Fuck crazy confusion says:

   Svaka ti je ko u Njegoša, Srbina sa Cetinja, časnog vladike srpske pravoslavne crkve. Još kaa bi se probudio Srbin u Bosancu, Hrvatu i Slovencu. Crnogorci jesu Srbi brđani primorski, ali ih više ima u centralnoj Srbiji nego u toj srpskoj Crnoj Gori. Nas su zavadile zle sile zapada da bi vladale nama ili nas bar neimale kao pretnju. Ovo treba volja naroda da reši, ako neko uspe i da pita šta je volja naroda. A to je najpre ekonomska situacija, da je narod namiren, niko ne bi ni brinuo o Milovim zakonima.

 4. The Fuck crazy confusion says:

  E, taj Vidojević, da nam je više takvih optimista, bar bi živeli u nekom srećnom virtualnom svetu svojih snova i iluzija, iako smo magarac kojeg vuk i dalje jede i guta. Neko reče da ima ludih srba, a eto ima ih i među intelektualcima koji bi da pale nečiji intelekt kada se najedu pasulja. Istina je da ne voli više ni brat brata, ali ko se obrati i krsti u Isusa Hrista, takav voli i neprijatelja svog a stiče život večni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *