МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ УЗБУРКАО РЕГИОН: „Ево каква ће бити судбина Косова и Метохије!“ (ВИДЕО)

МИЛАН ВИДОЈЕВИЋ УЗБУРКАО РЕГИОН: „Ево каква ће бити судбина Косова и Метохије!“ (ВИДЕО)

2 фебруара 2020

„Не бринем за Косово и Метохију. Тзв. Косово никада неће бити држава!“, изјавио је новинар и публициста Милан Видојевић.

Гостујући у емисији „А ШТА ВИ МИСЛИТЕ“ на РАС телевизији, Видојевић је открио каква ће бити судбина Косова и Метохије и која велика сила ће одлучити о њеној судбини.

ПОГЛЕДАЈТЕ КРАТКУ ИЗЈАВУ:

(ИНТЕРМАГАЗИН)

 

KOMENTARI8 коментара

 1. Zoran says:

  Aj ko ce se kladi da pobedjuje socijlaista Sanders u Americi? :)

 2. Marko st says:

  Није проблем банда у Приштини већ комуњарски накот у Београду.

  • The Fuck crazy confusion says:

   Taj nakot nije više komunjarski jer je preleteo u sve ostale partije. Komunjarizam je bio loš, ali inače dolazi sve gore vreme, u ovom srećnom kapitalizmu i rasprodaji države ćemo ostati bez hleba i vode, a čika mister the Bily Gates čuveni filantrop će nas konačno istrebiti fabrikovanim virusima i otrovnim vakcinama koje sterilišu genom da se više ne nakotimo, jer i oni nas vide kao komunistički nakot. Živeli - što bi nekad rekao Slobodan Milošević.

   • The Fuck crazy confusion says:

    Čudak ti deka i tata komunjara koji te napraviše pa te izgubiše u svemiru. Ne znaš ti od koga potičeš, na ovom regionu svi su bili komunjare, a sada su samo preleteli koje kude, oni koji nisu bili komunjare odavno su u zapadnim zemljama i više nisu Srbi već samo preklom koje su zaboravili. Spasi nas Bože gluposti i ludosti.

 3. Ivana says:

  Ako SAD ne dođe do dizanja celog srpskog naroda u Srpskoj Crnoj Gori i Srbiji i rušenje izdajničkih vlasti pa ujedinjenje u jednu srpsku državu NIKAD više neće. Zato Srbi ne budite ovce borba u obe srpske zemlje do ujedinjenja za krst časni i slobodu zlatnu.

  • The Fuck crazy confusion says:

   Svaka ti je ko u Njegoša, Srbina sa Cetinja, časnog vladike srpske pravoslavne crkve. Još kaa bi se probudio Srbin u Bosancu, Hrvatu i Slovencu. Crnogorci jesu Srbi brđani primorski, ali ih više ima u centralnoj Srbiji nego u toj srpskoj Crnoj Gori. Nas su zavadile zle sile zapada da bi vladale nama ili nas bar neimale kao pretnju. Ovo treba volja naroda da reši, ako neko uspe i da pita šta je volja naroda. A to je najpre ekonomska situacija, da je narod namiren, niko ne bi ni brinuo o Milovim zakonima.

 4. The Fuck crazy confusion says:

  E, taj Vidojević, da nam je više takvih optimista, bar bi živeli u nekom srećnom virtualnom svetu svojih snova i iluzija, iako smo magarac kojeg vuk i dalje jede i guta. Neko reče da ima ludih srba, a eto ima ih i među intelektualcima koji bi da pale nečiji intelekt kada se najedu pasulja. Istina je da ne voli više ni brat brata, ali ko se obrati i krsti u Isusa Hrista, takav voli i neprijatelja svog a stiče život večni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u