МИЛАНОВИЋ О АФЕРИ КОЈА ТРЕСЕ ХРВАТСКУ: „То је као да ти ископам око, па кажем нема везе, Бог ти је дао два“

МИЛАНОВИЋ О АФЕРИ КОЈА ТРЕСЕ ХРВАТСКУ: „То је као да ти ископам око, па кажем нема везе, Бог ти је дао два“

17 јула 2023

ПРЕДСЕДНИК Хрватске Зоран Милановић присуствовао је данас испраћају хрватског контингента у Пољску у касарни Билогора у Бјеловару.

Након тога је одговарао на питања новинара, и коментарисао гасни скандал у ХЕП-у.– Скептичан сам према одредбама Устава које се не користе 30 или 20 година, вероватно постоји разлог за то. Отворено станеш на нечију страну. Разумем њихове пориве и мотиве. Постоји случај типичног криминалног немара. Смрди на то. Држава је оштећена за износ који не дозвољава неким од ових момака да устану из фотеља. Много више је покрадено. Нека размисле још мало. Не желим процедурално да станем на страну, иако лично јесам, моји ставови су јасни. Па нисам ја довео ХДЗ на власт. Нико се није јавио, могу и не морам да слушам њихове конференције. Можда је тамо речено све што је требало да се каже – рекао је председник Зоран Милановић.

– Кажем да је било много великих штета, свакаквих превара, аргумент који сам чуо од једног министра је да је само једна уштеда смањена, то је као да ти извадим око, па ти кажем, нема везе, Бог ти је дао два ока. Очигледно је да су односи међу неким људима погубни. Не причају, мрзе се, намештају једни друге… – рекао је он.

KOMENTARI6 коментара

 1. Kulak says:

  To što se pljačka hrvatska za mene nije nikakav problem. Srbima su hrvati sve pokrali i popalili, neka sada kradu sami sebe. Izmislili su nekakvog kralja tomislava i njegovu tobožnju hrvatsku državu sa silnom pešadijom, konjaništvom i ratnom mornaricom. Budalaštine. Friziraju, kradu i lažu, ništa drugo i ne znaju.

  • Veliki brat says:

   Bizantski car Konstantin VII. Porfirogenet nije bio Hrvat.

 2. michael pan says:

  Kako ustasa zna za vadjenje ociju, mozda su mu idoli koji su to radili Srbskom narodu u II svetskom ratu ???

 3. Velika Metla says:

  Ови конвертити који се вабе на " рват" све шта имају то је опљачкано од других, углавном од Срба. Тако да то што сад пљачкају ту геноцидну назови државу је потпуно нормалан обрт у понашању. Илити КАКО ДОШЛО ТАКО ОТИШЛО ! Бог је Праведан, УВЕК био, и УВЕК ће бити. Ко разуме схватиће.

 4. Косовац says:

  Нашим „независним“ новинарима је наређено да када извештавају, напишу само „…..испраћај хрватског КОНТИНГЕНТА у Пољску…..“. Ја сам покушао да сазнам детаље на Гооглету, да ли је то контингент хуманитарне помоћи, контингент војне опреме, контингент војника….. Нисам успео, одговарајући наслови су ми били блокирани, или су нудили неке колачиће од црва и скакаваца. Само кроз једна одшкринута врата сам прочитао да је то КОНТИНГЕНТ ВОЈНИКА. ……………Овај Хрватски председник Милановић увек глуми Србина када му је потребно да у својој земљи покупи више поена. По угледу на оног малог Хрвата који је рекао да када порасте хоће да буде Србин. Зашто црни Фрањо, па зато што сви нападају на Србе, и кусо и репато, а видим да се Срби још добро држе.

 5. Petrovgrad says:

  Kad je počeo rat u Hrvatskoj, predsednik SFRJ je bio Mesić, predsenik vlade Ante Marković, komandant vazduhoplavnih snaga Tus, komandant pete armije Brovet,.. a za rat optužuju Miloševića. Miloševiću to vreme nije imao ingiremcije. On nije mogao da komnduje JNA. Drugu Hrvatska nikada nije proglasila ratno stanjeEe, iz prostog razloga, jer tokom ratnog stanje nama privatizacije. Tako da sve njihove priče i optužbe na Miloševića padaju u vodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u