МИЛАНОВИЋ О АФЕРИ КОЈА ТРЕСЕ ХРВАТСКУ: „То је као да ти ископам око, па кажем нема везе, Бог ти је дао два“

MILANOVIĆ O AFERI KOJA TRESE HRVATSKU: „To je kao da ti iskopam oko, pa kažem nema veze, Bog ti je dao dva“

17 jula 2023

PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je danas ispraćaju hrvatskog kontingenta u Poljsku u kasarni Bilogora u Bjelovaru.

Nakon toga je odgovarao na pitanja novinara, i komentarisao gasni skandal u HEP-u.– Skeptičan sam prema odredbama Ustava koje se ne koriste 30 ili 20 godina, verovatno postoji razlog za to. Otvoreno staneš na nečiju stranu. Razumem njihove porive i motive. Postoji slučaj tipičnog kriminalnog nemara. Smrdi na to. Država je oštećena za iznos koji ne dozvoljava nekim od ovih momaka da ustanu iz fotelja. Mnogo više je pokradeno. Neka razmisle još malo. Ne želim proceduralno da stanem na stranu, iako lično jesam, moji stavovi su jasni. Pa nisam ja doveo HDZ na vlast. Niko se nije javio, mogu i ne moram da slušam njihove konferencije. Možda je tamo rečeno sve što je trebalo da se kaže – rekao je predsednik Zoran Milanović.

– Kažem da je bilo mnogo velikih šteta, svakakvih prevara, argument koji sam čuo od jednog ministra je da je samo jedna ušteda smanjena, to je kao da ti izvadim oko, pa ti kažem, nema veze, Bog ti je dao dva oka. Očigledno je da su odnosi među nekim ljudima pogubni. Ne pričaju, mrze se, nameštaju jedni druge… – rekao je on.

KOMENTARI6 komentara

 1. Kulak says:

  To što se pljačka hrvatska za mene nije nikakav problem. Srbima su hrvati sve pokrali i popalili, neka sada kradu sami sebe. Izmislili su nekakvog kralja tomislava i njegovu tobožnju hrvatsku državu sa silnom pešadijom, konjaništvom i ratnom mornaricom. Budalaštine. Friziraju, kradu i lažu, ništa drugo i ne znaju.

  • Veliki brat says:

   Bizantski car Konstantin VII. Porfirogenet nije bio Hrvat.

 2. michael pan says:

  Kako ustasa zna za vadjenje ociju, mozda su mu idoli koji su to radili Srbskom narodu u II svetskom ratu ???

 3. Velika Metla says:

  Ovi konvertiti koji se vabe na " rvat" sve šta imaju to je opljačkano od drugih, uglavnom od Srba. Tako da to što sad pljačkaju tu genocidnu nazovi državu je potpuno normalan obrt u ponašanju. Iliti KAKO DOŠLO TAKO OTIŠLO ! Bog je Pravedan, UVEK bio, i UVEK će biti. Ko razume shvatiće.

 4. Kosovac says:

  Našim „nezavisnim“ novinarima je naređeno da kada izveštavaju, napišu samo „…..ispraćaj hrvatskog KONTINGENTA u Poljsku…..“. Ja sam pokušao da saznam detalje na Googletu, da li je to kontingent humanitarne pomoći, kontingent vojne opreme, kontingent vojnika….. Nisam uspeo, odgovarajući naslovi su mi bili blokirani, ili su nudili neke kolačiće od crva i skakavaca. Samo kroz jedna odškrinuta vrata sam pročitao da je to KONTINGENT VOJNIKA. ……………Ovaj Hrvatski predsednik Milanović uvek glumi Srbina kada mu je potrebno da u svojoj zemlji pokupi više poena. Po ugledu na onog malog Hrvata koji je rekao da kada poraste hoće da bude Srbin. Zašto crni Franjo, pa zato što svi napadaju na Srbe, i kuso i repato, a vidim da se Srbi još dobro drže.

 5. Petrovgrad says:

  Kad je počeo rat u Hrvatskoj, predsednik SFRJ je bio Mesić, predsenik vlade Ante Marković, komandant vazduhoplavnih snaga Tus, komandant pete armije Brovet,.. a za rat optužuju Miloševića. Miloševiću to vreme nije imao ingiremcije. On nije mogao da komnduje JNA. Drugu Hrvatska nikada nije proglasila ratno stanjeEe, iz prostog razloga, jer tokom ratnog stanje nama privatizacije. Tako da sve njihove priče i optužbe na Miloševića padaju u vodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *