МИЛАНОВИЋ ОДБИО ДА ПРИМИ НЕНСИ ПЕЛОСИ: „Не могу данас! Не желим да Хрватска учествује у рату у Украјини!“

MILANOVIĆ ODBIO DA PRIMI NENSI PELOSI: „Ne mogu danas! Ne želim da Hrvatska učestvuje u ratu u Ukrajini!“

29 oktobra 2022

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović odbio je da primi delegaciju iz SAD koju predvodi predsednica Kongresa Nensi Pelosi.

Milanović je za medije prokomentarisao dolazak predsednice zastupničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi u Hrvatsku i rekao kako ne veruje da će se sresti s njom jer ona već u utorak odlazi iz Hrvatske.„Amerikanci su tražili sastanak, ja ne mogu i to je to. Ona nije izvršna vlast, za dve nedelje neće biti to što je sada“, rekao je.

Milanović neće učestvovati na susretima Međunarodne krimske platforme u Zagrebu jer ne zna da li je pozvan. On ističe da je puno cinizma i nepoštenja prema jadnom ukrajinskom narodu i ne želi biti još jedan pozer koji će u tome učestvovati.

„To je inicijativa predsednika parlamenata, ja sam predsednik države i zato ne učestvujem. Dok Hrvatska nije napadnuta i nije u ratu, neću učestvovati“, poručio je Milanović.

KOMENTARI5 komentara

 1. Hičmars says:

  ...tako da sutra preostali Hrvati nakon popušenog rata mogu da pričaju da oni ustvari nisu ustaše nego su bili protiv rata u Ukrajini...standardno. Nema komunjara ni kajkavca Tite više, to neće sada proći.

  • Veliki brat says:

   Pomiješao si sve. Rusija bi trebala biti ta koja je protiv rata u Ukrajini.

 2. Petrovgrad says:

  HOćešn hoćeš i neznaš da hoćeš. Ameri su te stvorili i oni će te uništiti. Bili su ti prijatelji, dok ste bombardovali kolone Srba. Zapad ne prašta izdaju.

 3. persida says:

  Ovaj Milanovic je za Vucica doktor. Rusi inace vise cene Hrvate jer imaju m... Srbi su ih odavno izgubili. Ostao im je samo Vucic.

 4. Duca says:

  Staro srpska je to krv odmah se vidi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *