МИЛАНОВИЋ ОДБИО ДА ПРИМИ НЕНСИ ПЕЛОСИ: „Не могу данас! Не желим да Хрватска учествује у рату у Украјини!“

МИЛАНОВИЋ ОДБИО ДА ПРИМИ НЕНСИ ПЕЛОСИ: „Не могу данас! Не желим да Хрватска учествује у рату у Украјини!“

29 октобра 2022

Председник Хрватске Зоран Милановић одбио је да прими делегацију из САД коју предводи председница Конгреса Ненси Пелоси.

Милановић је за медије прокоментарисао долазак председнице заступничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси у Хрватску и рекао како не верује да ће се срести с њом јер она већ у уторак одлази из Хрватске.„Американци су тражили састанак, ја не могу и то је то. Она није извршна власт, за две недеље неће бити то што је сада“, рекао је.

Милановић неће учествовати на сусретима Међународне кримске платформе у Загребу јер не зна да ли је позван. Он истиче да је пуно цинизма и непоштења према јадном украјинском народу и не жели бити још један позер који ће у томе учествовати.

„То је иницијатива председника парламената, ја сам председник државе и зато не учествујем. Док Хрватска није нападнута и није у рату, нећу учествовати“, поручио је Милановић.

KOMENTARI5 коментара

 1. Hičmars says:

  ...tako da sutra preostali Hrvati nakon popušenog rata mogu da pričaju da oni ustvari nisu ustaše nego su bili protiv rata u Ukrajini...standardno. Nema komunjara ni kajkavca Tite više, to neće sada proći.

  • Veliki brat says:

   Pomiješao si sve. Rusija bi trebala biti ta koja je protiv rata u Ukrajini.

 2. Petrovgrad says:

  HOćešn hoćeš i neznaš da hoćeš. Ameri su te stvorili i oni će te uništiti. Bili su ti prijatelji, dok ste bombardovali kolone Srba. Zapad ne prašta izdaju.

 3. persida says:

  Ovaj Milanovic je za Vucica doktor. Rusi inace vise cene Hrvate jer imaju m... Srbi su ih odavno izgubili. Ostao im je samo Vucic.

 4. Duca says:

  Staro srpska je to krv odmah se vidi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u