МИЛАТОВИЋ – ЗАПАДНИ ЂАК: „У Сребреници је почињен геноцид“

MILATOVIĆ – ZAPADNI ĐAK: „U Srebrenici je počinjen genocid“

7 aprila 2023

Novoizbarani predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da smatra da je u Srebrenici počinjen genocid.

„Međunarodni sud je bio vrlo jasan i donio odluku kad je u pitanju Srebrenici… Vrlo je važno da je Međunarodni sud negde individualizovao genocid u Srebrenici. Moja pozicija je u tom smislu vrlo jasna, crnogorski parlament je, takođe, doneo rezoluciju kad je u pitanju Srebrenica. Vrlo je važno da kao region, zajednički, donesemo sud o prošlosti koja je bila teška. Prošlosti koja je imala jednu Srebrenicu, ali i jedan Jasenovac, prošlosti koja je imala i u Crnoj Gori stvari poput velikog zločina u Pivi, Velici… To su sve stvari koje jasno osuđujem“, kazao je Milatović za Al Džazira Balkans.

KOMENTARI9 komentara

 1. Gagi says:

  Kako znas da je bio genocid, zivota ti. Da nisi bio tamo i sve video svojim ocima pa sada tako svedocis. Ili ti je neko ko je to video rekao, mozda je neko cuo nesto o tome pa je rekao ovom tvom koji je to kasnije rekao tebi da je video. Uostalom, kada se taj dogadjaj odigrao, bila je tamo prisutna neka vojska sa petokrakama, rekao bih da to nisu bili nasi jer mi Srbi nosimo ocila. Pre bih rekao da su to neki do skoro vasi, sta ste medjusobno radili, to razresite sami i bez nas koji se osecamo Srbima. Za utehu, ti sa petokrakama su takodje odbranili i nas narod u Krajini, BiH, na KiM. Sada te internacionalne gadosti i njihove najamnike podmuklo pripisujete Srpskom narodu koji je takodje grdno stradao od te iste ruke, cojstvo nego sta.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti says:

   Ne mož' to ovoj "splačini od čo'eka za jednokratnu upotrebu" objasniti. A za petokraku si 100%tno u pravu. Srbima je zloslutna bila taman koliko i U na kapi.

 2. Snežana says:

  E vala veliki SMRAD

 3. Petrovgrad says:

  Politika je da se laže, zato je i stvorena. Ako uzmemo činjenice, onda stvari stoje drugačije. Kako je i čime krenula Vojska Republike Srpske do Srebrenice. Naravno mehanizacijom i tenkovima u kojima je sipano gorivo-nafta, koju je dooturio Milo Đukanović i to za dž.Peške nikada nebi stigli do Srebrenice. Veliko hvala Milu Đukanoviću za donaciju nafte za tenkove.

 4. SiNiša says:

  Da li je moguće da su Crnogorci ovo g izabrali?

 5. pravda says:

  JAKOV MILATOVIC,POSLE OVIH VASIH RECI NEMOGU VAS SMATRATI GOSPODINOM.TI SI JAKOV JOS SAMO JEDAN ZAPADNI OLOS,KOJI SE U ISPONU SVOGA ZIVOTA PENJES PO SRPSLIM MUKAMA.ZAR NAM NIJE DOSTA NASIH MUKA OPANJKAVANJE ,OBMANA I LAZI TVOJIH ZAPADNIH OLOSA ,KOJI TE PODUCISE ,NA CELO TI NALEPISE RETUR I SAD NAM TI DELIS LEKCIJE MORALA.JEBO TE DRITAN ABAZOVIC I ALIJA IZETBEGOVIC I MILO DJUKANOVIC TI SI JEDNA BITANGA KAO STO SU I ONI BILI.ZATO TI PREDLAZEM,KAD JE VEC TAKO ,DA JEDES GOVNA U SVOJOJ KICI,I KAD PRDIS OKRENI DUPE U SVOJU KUCU DA NAM SMRAD OD TAKVIH OLOSA VISE NE DOLAZI.

 6. persida says:

  I da je bio, ti sa tim tvojim sitnim ocima ko u pacova ne bi mogao da vidis.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *