Milić: U subotu će svi biti bezbedni

Milić: U subotu će svi biti bezbedni

25 septembra 2013

Veselin MilićPolicija će učiniti sve da, u subotu, zaštiti učesnike skupova, građane i goste Beograda, izjavio je za RTS novi načelnik beogradske policije, Veselin Milić. Milić je poručio neformalnim i navijačkim grupama da policija ima načina da spreči vandalizam. On je za RTS rekao da su bezbednosnu procenu Parade ponosa obavili pripadnici policije iz Beograda, kao i iz drugih delova MUP-a Srbije.

„Apelujem na sve pripadnike raznih neformalnih i navijačkih grupa da će policija učiniti sve i da ima načina da spreči vandalizam“, rekao je Milić. On je istakao da je Beograd bezbedan evropski grad i da je bezbednost na najvišem nivou.

Milić, koji je nedavno došao na čelo policije u Beogradu, označio je imovinske delikte i narkomaniju kao najveće pretnje bezbednosti u glavnom gradu.  Kada je postao načelnik policije, prvo je, kako kaže, održao kolegijum sa svim saradnicima.

Kolegijumu je prisustvovao i direktor policije Milorad Veljović.  Milić je rekao i da će njegov rad biti usmeren i na reforme i modernizaciju policije u Beogradu.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *