МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ (ЗАВЕТНИЦИ) И ЈЕЛЕНА МИЛИЋ У ОБРАЧУНУ НА ТВ: Она је старлета и највећа антиреклама НАТО, њу треба гајити и заливати… (ВИДЕО)

MILICA ĐURĐEVIĆ (ZAVETNICI) I JELENA MILIĆ U OBRAČUNU NA TV: Ona je starleta i najveća antireklama NATO, nju treba gajiti i zalivati… (VIDEO)

16 maja 2018

Milica Đurđević Stamenkovski, političarka, politikolog i osnivač pokreta Zavetnici i Jelena Milić, politička analitičarka i direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS) oštro su se sukobile u jutarnjem programu TV Hepi svaka braneći svoje stavove.

U studiju je sve prštalo od njihovih sukobljenih mišljenja pa su voditelji Milomir Marić i Irina Vukotić u nekoliko navrata morali da smiruju rečite gošće koje su ukrstile koplja.KOMENTARI3 komentara

  1. Velika Metla says:

    Milice,nisi se nikako trebala spustati na dno,da se valjaš po brlogu dotične nepominjenice! Nju treba šikanirati samo na taj način što joj nikako ne pridavati važnost,prezirati,i ne upuštati se ni u kakve polemike,i razgovore,sa njom! A ni taj što sedi između vas nije ništa bolji od nepominjenice! O udbašu Mariću ne trošim "mastilo"!

  2. Komandant Mark says:

    Da razjasnomo već jednom. Osiromašeni uranijum emituje alfa zračenje. Alfa zračenje izvan tela nije opasno jer se ćestice brzo apsorbuju i teško dolaze do živog tkiva. ALI u slučaju da je izvor alfa zračenja u telu (udahnut ili progutan), ovo je najopasniji izvor zračenja jer se čestice lako apsorbuju od strane živih ćelija. Dakle prašina nastala udarom 30mm granate koja sagoreva i gubi slojeve u sudatu sa tvrdom podlogom ili čelikom, postaje izvor alfa zračenja koji se vazduhom i vodom (kiša, podzemne vode...) može uneti u telo i postati uzročnik raka nekoliko godina kasnije. NATO lobisti, nadam se da ovo malo osnovnih informacija nije teško prihvatiti...

  3. Malena says:

    Izgleda da je neko od autora emisje poslušao onu gospođu koja se javila kada je sa Milićkom gostovala dr.Grujičić.Žena je rekla:"Samo vi nju pokazujte,jer što je više pokazujete mi je manje volimo."I tako i bi. :-) U poslednja dva meseca bila je u okršaju sa Grujičićkom,Malagurskim i Stamenovskom.I svako je patosirao na svoj način.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *