МИЉЕНИЦА ХАРАДИНАЈА УХАПСИЛА МАРКА ЂУРИЋА: Хтела је и да пуца! (ФОТО/ВИДЕО)

MILJENICA HARADINAJA UHAPSILA MARKA ĐURIĆA: Htela je i da puca! (FOTO/VIDEO)

29 marta 2018

Marko Đurić jedva je izvukao živu glavu sa Kosova. Snimci brutalnog upada pripradnika ROSU jedinice u Mitrovički dvor obišli su region.

Među onim koji su držali oružje i nišanili na narod, kako prenose kosovski mediji, bila je i Marigona Beadini, bliska prijateljica Ramuša Haradinaja, i nekadašnja šampion u boksu.

-Marigona je predstavljavala tzv. Kosovo na međunarodnim takmičenjima u boksu i karateu, a kasnije se pridružila ROSU– navodi se u tekstu „bota.sot“

Fotografije na socijalnim mrežama sa početka karijere na kojima je Beadini zagrljena sa Haradinajem pokazuju da je nekadašnji komandant terorističke OVK od samog početka podržavaao svoju miljenicu i da je spreman da joj poveri i najdelikatnije zadatke.

Prema prištinskim medijima, Marigona je jedina članica ozloglašene jedinie ROSU.

(republika.mk)

KOMENTARI7 komentara

 1. Miraš says:

  Andjelković u delu teksta za Sputnjik kaže: Krenuli smo od Briselskog sporazuma, koji je u velikoj meri bio prihvatljiv i sam po sebi ne predstavlja problem, podseća Anđelković, da bi se u narednim godinama Srbija nalazila pod strašnim pritiscima i da bi se od nje jednostrano izvlačili ustupci, pa čak i neke dopune Briselskog sporazuma, za Srbiju jako negativne, kao što je donošenje odluke iz marta 2015. o ukidanju civilne zaštite, koja je osnov odbrane Severa. „Znači, oni koji žele da mrcvare Srbiju, da je ucenjuju i da polako od nje iznuđuju ustupke, u haosu su i kad pomisle da bi Rusija mogla da se uključi u čitav proces jer bi ruska podrška obustavila slamanje Beograda, kako moralno, tako i u pogledu svestrane podrške“, tvrdi Anđelković....Uz pomoć Rusije, Srbija bi taj proces mogla da zaustavi i da ga preokrene. U krajnjoj liniji, Briselski sporazum se pokazao u mnogo čemu mrtvim, pa onda i Srbija ima osnova da povuče ustupke. Čak mislim da hitno to mora da uradi kad su u pitanju neke važne poluge moći kao što je obnova civilne zaštite, koja je predstavljala odbranu Srba na Severu jer su se Srbi sami odbranili 2011, a ove 2018. to nisu mogli jer nisu imali mehanizam“, naglašava Anđelković. Kako će se razvijati situacija i odvijati stvari zavisi od hrabrosti Beograda, ako Beograd .....

 2. Miraš says:

  Dakle Zvanični Beograd povukao je policiju, sudstvo , civilnu zaštitu, itd. i napravili su od našeg naroda lake i nezaštićene mete. Šiptari sad sa lakoćom mogu bilo kada da prave ovakve upade i to je sve sa blagoslavom Beograda. Dok gledamo ovakve vesti velike grešnike treba samo da sažaljevamo kao žrtve, a da zaboravimo stvarno ko su. Od njihovog političkog puberteta i svih manipulacija stvarno mi je muka, ali još više brine večiti pubertet onih koji ih podržavaju, obožavaju i za njih glasaju. U poslednjim vestima iz Moskve vodja je objavio kako je porastao obim ekonomske saradnje sa Rusijom, ali u stvari on je smanjen. Ne verujem da će ikad iskreno zamoliti Moskvu za pomoć, nego po onoj NADA UMIRE POSLEDNJA najveći srpski glumac manipuliše.

 3. Miraš says:

  Kome je Bler bio učitelj...

 4. Idi begaj:) says:

  dve nakaze,buhahahaaa

 5. zoran says:

  "Jer ima neko telefon...?"

 6. Antibot says:

  Kada okusi Srbski "Bum-Bum" nece vise biti Haradinajeva miljenica.

 7. Batina says:

  Nabiti je na srbski kolac I skinuti joj masku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *