МИЛО ЂУКАНОВИЋ БЕСАН! Репрезентативци Црне Горе славе са подигнута три прста!

MILO ĐUKANOVIĆ BESAN! Reprezentativci Crne Gore slave sa podignuta tri prsta!

27 februara 2017

kosarkasi-crna-gora-640x640

Natpis „Montenegro“ na dresovima nije spriječio mlade crnogorske košarkaše da proslave pobjedu visoko dižući tri prsta i tako iskažu ono što im, ispod „Montenegra“, bije u grudima.

Fotografija uz tekst usnimljena je prošlog ljeta u Skoplju, gdje je juniorska reprezentacija Crne Gore osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu B divizije za igrače do 18 godina.

Fotografije sa ovog prvenstva ne mogu se naći na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza CG, što nimalo ne čudi, budući da je bivši premijer CG Milo Đukanović predsjednik Saveza, a srpski pozdrav sa tri prsta je nešto čega se Đukanović poodavno odrekao.

Podsjetimo i na tadašnji rezultat sjajne mlade reprezentacije: izabranici Nebojše Bogavca su u finalu savladali Ukrajinu rezultatom 83:72 (16:22, 27:12, 24:20 i 18:16).

(IN4S)

KOMENTARI7 komentara

 1. Loperkusije says:

  To uopste nije srpski pozdrav. To su Vuk Draskovic i Arkan uvalili Srbima da se tako pozdravljaju. To je pozdrav Nacisticke Njemacke, a znaci razjedinjeno Sveto Trojstvo.

  • RS says:

   šta ti pametuješ,nije razjedinjeno,iz jednog ishodi i td.

 2. Kulak says:

  Srbi!!!!!!!

 3. miki says:

  U ovom slucaju cemo da tolerisemo.

 4. El Capitano says:

  Srpski pozdrav je sa tri skupljena prsta. Ovo simbolizuje nejedinstvo i ubaceno nam je, kao sto je Loperkusije u komentaru iznad rekao. Oprez braco srbi, mnogo podvala nam pakuju.

 5. Lazar says:

  E, moji komentatori... Suštinu vi ne shvatate. Bez obzira šta tri prsta nekome i nekada značila, ovi dobri momci i Srbi iz Crne Gore su time iskazali osećanje pripadnosti srpskom nacionalnom biću. Tu se sva priča završava. Sviđalo se to pojedinim komentatorima ili ne...

 6. padre says:

  Loperkusije, komentiranje nije pisanje svega što ti pade na pamet!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *