МИЛО ЂУКАНОВИЋ ЋЕ У ХАГУ СВЕДОЧИТИ ПРОТИВ СРБА, у корист крвника ТАЧИЈА!?

MILO ĐUKANOVIĆ ĆE U HAGU SVEDOČITI PROTIV SRBA, u korist krvnika TAČIJA!?

17 avgusta 2020

Crnogorski predsednik Milo Đukanović uskoro bi mogao da ode u Hag kao svedok odbrane Hašima Tačija, protiv koga je podignuta optužnica, navode izvori Međunarodnog instituta za balkanske i istočne studije (IFIMES) sa sedištem u Ljubljani, prenosi Koha.

Uskoro opširnije…

KOMENTARI13 komentara

 1. šiško says:

  Imao se rašta i roditi!

  • Jovan says:

   To je i vise nego ocekivano! Ali zasto kritikovati njega kada je Beograd i Srbija puni takvih antisrba i autosovinista, koji vec 30 godina svedoce protiv Milosevica, Mladica, i generala, a u korist arnauta, ustasa, muslimana i nato!

 2. Archelay says:

  U stilu CNN-a.Jer valjda svaki normalan ne moze da shvati o cemu je stvar? A to je da i je Crna Gora uracunata u sizofrenu Velika Al.Laku noc.

  • Ivke says:

   Joj brate pa posle Mila ce i AV ici u Hag da svedoci protiv srba

 3. VRSK says:

  Postavim često pitanje šta bi se desilo da je SRJ svojevremeno imala službu poput Izraelskog Mosada i neku tajnu policiju koja bi za par meseci atentatima počistila Djukanovića,Tačija,Čekua,Haradinaja i svu tu bandu terorista sa Kosova pa onda sve te opozicione političare koji su smrdeli po Srbiji iza 5 oktobra da su bili počišćeni u periodu od ‘94-96!? Niko u Hag ne bi bio isporučen bile bi sankcije i nikakva razlika u životu običnog gradjanina se ne bi primetila.

  • Ivke says:

   Bio i mir a narod srecan

   • Don Kihot says:

    Da, to bi bilo brzo i efektno rešenje...

  • persida says:

   Umesno pitanje.

  • uddu says:

   Vrsk,a šta misliš,od ovih današnjih na vlasti,koga bi ta tajna služba poštedela ?

 4. Pravda stize polako ali sigurno stize says:

  Ne bi me cudilo da je i Milo upleten u prodaju i vadjenje organa iz Srba!!

  • Ivke says:

   Pa kao nije??

 5. Kalahari says:

  Sve o državi znaš kada pogledaš čiji novac koristi. Od 2007 Crna Gora koristi evro čak i ako nije članica, to je njena zvanična valuta. Da bi se Milo omilio Evropi i uvukao u zadnjicu evropske zajednice on je jadan i grdan morao da okrene leđa i Rusima i Srbima i Srpskoj pravoslavnoj cerkvi. Dalje, što je nacrnja izdaja crne gore - da prizna Kosova republjik, što je vala slagao na referendumu jer je 85% Crne Gore bilo protiv priznanja. Ali prevara i izdaja je cijena pomoći od Evrope. Blažo Đukanović srpski četnik i vojvoda zetsko primoski i cetinski mu je bio đed koji bi ga se sigurno odrekao. Dakle cena ekonomske pomoći Evrope je jako visoka a isplaćuje se prljavim, čak i ne opranim novcem, otud i korona, sada kapirate zašto svi srpski političari rade protiv svoje zemlje gledajući da je unište jer takav je taj dil. Evropa i belosvetski imperijalisti imaju plan za nas kako da nas više nema. Gledaju kako da nas poklone Tačiju, a Milo će mu pomoći. Od Milova silna prda, tresu se planine i brda.

 6. uddu says:

  Kao da im čitam sa usana:-Nas dva brata,oba ratujemo,ne plač majko,ako poginemo !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *