МИЛО ЂУКАНОВИЋ НА ЛЕЧЕЊУ: Има упалу плућа

MILO ĐUKANOVIĆ NA LEČENJU: Ima upalu pluća

25 decembra 2020

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović nalazi se po savetu lekara na lečenju od upale pluća, a prema dosadašnjim testovima nije pozitivan na korona virus, saopšteno je večeras iz Službe za informisanje predsednika Crne Gore.

– Dosadašnji testovi pokazali su da je negativan na Kovid-19. Svi vitalni parametri su stabilni, bez smetnji obavlja redovne predsedničke dužnosti – navodi se u saopštenju.

KOMENTARI6 komentara

 1. Ivke says:

  Smeta vladrima sveta.. a ako umre nece ni vtikanska banka morati da ispltimiliarde koje je on tamo uplatio

 2. I Love persida says:

  Poslednja želja će mu biti da ga sarane odmah pored Amfilohija samo da bi se ovaj prevrtao po grobu sve do Hristovog dolaska.

 3. Rista says:

  Ovo antisrpska komedija. Ima upalu pluća, nema koronu i kako da očekujemo da su rešili da ga smaknu jer im dosadio. Usput "Svi vitalni parametri su stabilni, bez smetnji obavlja redovne predsedničke dužnosti" Sa upalom pluća koja ga odvela čak u bolnicu? Pa ja imo upalu pluća i nisam mogao da mrdam 23 sata i 50 minuta dnevno skoro sedam dana. Oni deset minuta sam morao u klozet. Nisam ja beba. Aj Srbo daj objasni kakva je to upala pluća sa kojom ovaj čovek može da se igra fudbala? A pošto Srba samnom ne koordinira u znak mržnje i protesta, ako iko zna nešto više o upali pluća neka nam kaže o čemu se ovde radi? A ako niko neće da objasni, ima da zovem Nestorovića i da čujem kolike su šanse da Milo baci kašiku.

  • Cp6a says:

   A be Risto, sve izbodo tvoju lutkicu, a ti i dalje šuriš. Žilav si si ti momče, svaka čast. Što se Đukaja tiče, ne procenjuje se zdravlje preko medija, ali 'ajde da ne budemo baš preozbiljni. Pitanje je kakav im je PCR centar, kakvi ljudi rade tamo, kako mu je uzet bris. Otprilike, svaki deseti za koga se sumnja da ima koronu, moguće je da ima ustvari grip. Jedino sam siguran da je upala pluća teška bolest, a po manifestaciji može biti i dramatična, sa gušenjem ili sa kašljem od koga ispadaju oči, tako da sa fudbalom to neće da može. Ako je ipak korona, ona zna da bude zaguljena i to smo svi mogli da čujemo: dođe do izvesnog poboljšanja, a onda nastupa raspad sistema, da tu patogenezu sad ne razglabam. Đukaj deluje vitalno, nije previše star, možda stvarno nema koronu i ima najbolji tretman, tako da ima dobre izglede.

 4. da da says:

  Ko god ima upalu pluća pozitivan je na test za covid,jedino nije milo đukanović,neće ići.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *